Λεπτομέρειες αξιολόγησης

2.3 1 10
ΠροβεβλημένηΝέα
Call-Girls 1769
Γενική βαθμολογία

2.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Δεν φταίει η Παρασκευή και 13 βέβαια, αλλά εγώ που ενώ είδα όλα τα κόκκινα σημαιάκια και άκουσα όλα τα καμπανάκια, δεν έκανα μεταβολή να φύγω.
Η αρχική συννενόηση με το γραφείο καλή, το ραντεβού κλείστηκε εύκολα και μου έδωσαν μια διεύθυνση στα εξάρχεια.
Φτάνω κι εγώ και βλέπω ένα κτήριο που είχε μετατραπεί σε κάτι μεταξύ airBNB και hostel της κακιάς ώρας. Χτυπάω κουδούνι, μετά από πέντε λεπτά έρχεται η Μιρελα να μου ανοίξει, αγουροξυπνημένη, ξεμαλλιασμένη και από ότι προέκυψε χωρίς να έχει κάνει ντους. Κοντή μικροκαμωμένη και εντελώς αδιάφορη εμφανισιακά, καμία σχέση με ις φωτογραφίες. Μπαίνω σε ένα δωμάτιο - μπουντρούμι σκοτεινό, χωρίς παράθυρα που μύριζε κλεισούρα. Μου δειχνει το μπάνιο, άθλιο και αυτό φυσικά. Γιατί δεν έφυγα θα με ρωτήσετε. Γιατί είμαι μαλάκας θα σας πω. Κάνω το ντουσάκι μου, βγαίνω, την βλέπω κάτω από το πάπλωμα να γράφει στο κινητό. Τέλος πάντων, ξεκινάει μια πίπα, στα 30 δευτερόλεπτα πάει να μου βάλει προφυλακτικό. Μισό της λέω, πάω να την γυρίσω 69, όχι μου λέει. Πάω να την φιλήσω, όχι. Πάω να την γλέιψω, όχι. Ευτυχώς γιατί εκεί κατάλαβα ότι δεν είχε κάνει μπάνιο. Της γράφω στο google translate (ούτε λέξη αγγλικά), γιατί όχι το ένα και όχι το άλλο, δεν νοιώθω confortable, μου γράφει. Ούτε εγλώ της γράφω. Πόσο θες για να φύγω. Καμία απάντηση. Παίνρω το γραφείο τηλέφωνο, εξηγώ την κατάσταση. Ξέρετε μου λέει για στοματικό πρέπει να υπάρχει και μια υγειηνή (!!). Να πω εδώ ότι είχαν κάνει μπάνιο πριν πάω, έκανα ξανά μόλις πήγα, μυρίζω πάντα ωραία, είμαι ξυρισμένος παντού και είμαι ιδιαίτερα εμφανίσημος. Τα λέω αυτά γιατί δεν υπήρχε καμία τέτοια διακαιολογία, Επιπλέον ,το θέμα δεν ήμουν εγώ, πίπα μου πήρε χωρίς κανένα θέμα, το θέμα ήταν ότι αυτή δεν με άφηνε. Το εξηγώ στο γραφείο, 110 ευρώ μου λέει,. Για 15 λεπτά, λέω; Ναι αυτή είναι η τιμή. Τα δίνω χωρίς πολλά πολλά και φεύγω από το μπουντρούμι.
Δεν γίνεται αγαπητά μου γραφεία να χρεώνετε 150 ευρώ για υπηρεσίες μπουρδέλου στο Μεταξουργείο, όπου πιθανότατα οι χώροι να είναι ακόμα καλύτεροι από το άθλιο δωμάτιο που παρέχετε στις κοπέλες και στους πελάτες σας.
Τέλος πάντων, καλά να πάθω αφού δεν έφυγα από την αρχή.
Μαύρο στην κοπέλα και ένα τεράστιο μαύρο στο γραφείο,
Μακριά

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 13, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
110€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
akosdi
Μέγας
72
Πόντοι:
4.821
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, BMWR75, Telis Tipitelis και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Δεκεμβρίου, 2024
αγαπητέ akosdi με 72 κριτικές εδώ και δεν μπήκες στο κόπο να διαβάσεις αυτά που έχουν γραφτεί ξανά και ξανά για το χώρο εκεί σόρρυ αλλά μεγάλο λάθος σου !
review reaction 1 hornyasfuck, BMWR75, akosdi
17 Δεκεμβρίου, 2024
Μεγάλο λάθος ναι
review reaction 1 hornyasfuck
17 Δεκεμβρίου, 2024
Μαύρο κατραμι εννοείται μεγα akosdi . Άλλωστε ήταν γραμμένο να γίνει, προφανώς.

Απλά να υπογραμμισω πως το κτήριο είναι ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΠΛΗΡΩΣ.

Αλλα είναι άδικος κόπος να προσπαθούμε να αποδείξουμε για "μερικους" ότι δεν είμαστε ελέφαντες, από τη στιγμή που "πρέπει" να γράψουν κάτι τετοιο.

Αυτά όλα για το χώρο και μόνο!

Για τη κοπέλα σεβαστή κ δεκτή η κριτική.

Καλη συνέχεια !
17 Δεκεμβρίου, 2024
Δεν ¨πρέπει¨να γράψω τίποτα, γράφω ότι θεωρώ σωστό. Ανακαινισμένο πώς; Ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρα, μέσα στο σκοτάδι, με μια ντουλάπα να κρύβει την τηλεόραση και ένα κρεβάτι μέσα. Με ένα βρώμικο μπάνιο. Και όπως θα έχετε δει το κτήριο αυτό έχει σχολιαστεί από πολλούς με όχι κολακευτικά λόγια
review reaction 1 hornyasfuck, ggalatsi, BMWR75
17 Δεκεμβρίου, 2024
Να είστε καλά για τα "καλα" σας λόγια.

Είστε ελεύθερος να μην μας προτιμάτε. Παρ όλα αυτά μην περιμένετε να σας πω ευχαριστώ για το τρόπο που μιλάτε για το χώρο. Σεβαστη η αποψη σας και η απόφαση σας να μην εξυπηρετηθείτε ξανά από εμάς.
Αλλα υπάρχει επίσης πολύς κόσμος που δεν το βλέπει όπως εσείς .

Να ειστε καλά και πάλι και ευχόμαστε να βρείτε το χώρο που θέλετε για τις συναντήσεις σας Χαμόγελο
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5