Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 2 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπόν λίγα λόγια για το κορίτσι μιας και δεν έχει κριτικές.

Τα στατιστικά ύψους-βάρους στη καρτέλα της σωστά. Ασχέτως την αισθητή λάμψη των φωτογραφιών η κοπέλα αντικειμενικά είναι όντως εντυπωσιακή. Πολύ όμορφο πρόσωπο, λίγο πιο στρογγυλό από τις φωτογραφίες, με μπλε ( υποψία και πράσινου? ) μάτια. Πλαστικό στήθος με εμφανή την κλασική τομή από κάτω . όχι όμως τόσο πολύ όπως σε άλλες περιπτώσεις. Ενθέματα επίσης και στο κώλο ( κωλάρα όχι μαλακίες ) , χωρίς να χαλάει η γενική εικόνα , πολύ καλή δουλειά και τέλεια αίσθηση στο χούφτωμα. Γενικώς το σώμα είναι ψιλογυμνασμένο με χαρακτηριστικό 6-pack , ακριβώς όπως και στη 16η φωτογραφία. Εμφανή τατουάζ στο σώμα , ειδικά τα κεράσια στο στήθος νομίζω χαλάνε κάπως την γενική εικόνα.

Η κοπέλα έφτασε με ώραιο ντυσίμο , όχι τσουλέ ( το μαύρο σύνολο απο τη 1η φωτογραφία ). Τα αγγλικά της μέτρια , γίνεται άνετο social, αν θες να κάνεις βέβαια πολύ ώρα συζήτηση θα χρειαστείς translator. 24 χρονών από Sao Paolo , είναι η πρώτη της φορά που βγαίνει εκτός Βραζιλίας , συνέπως ήταν κάπως κομπλαρισμένη και αμυντική. Οπότε όταν μπει στο δωμάτιο μην της ορμήξειτε κατευθείαν σαν αγρίμια. Social 5 λέπτου και την έβλεπα να μην κάνει κίνηση όποτε τη σήκωσα και χορέψαμε λίγο αισθησιακά ( κατευθείαν στυλιάρι , με το να σου τρίβεται τέτοιος κώλος ). Ψιλοξενέρωσα λίγο όταν δεν ακολούθησε στο αισθησιακό τεμπο να μου αφαιρέσει τα ρούχα και αναγκαστικά το έκανα μόνος μου.

Στα του σεξ η κοπέλα δέχεται γλύψιμο και ευχαριστέται το δαχτύλωμα στο μουνί ( δεν προσπάθησα καν κώλο, δε ξέρω ). Στα γλωσσόφιλα είναι καλή , δε φοβάται να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα της , απλά είναι παθητική , θα πρέπει εσύ να κάνεις τη κίνηση. Στο στοματικό την έβαλα στα πλάγια για να μπορώ να χουφτώνω τη κωλάρα της. Μέτρια πίπα με λίγο σάλιο , μην περιμένετε deepthroat, πολυ καλό eye contact βέβαια. Η αίσθηση να σε μπουκώνει ένα τόσο ωραίο μωρό και να της χουφτώνεις το κώλο ταυτόχρονα , απλά απερίγραπτη. Τη ρώτησα αν είναι εντάξει με λίγο mouthfuck και δίνοντας μου το οκ , το έπραξα για κανα λεπτό και δεν έδειξε να δυσανασχετεί. Θέα στα τέσσερα τρομέρη , πραγματικά κρατιέσαι για να μην καταθέσεις εντός του λάστιχου. Μετά περάσαμε σε καβάλημα , όπου σε αφήνει να ασχοληθείς με τα βυζιά της και δε λέει όχι στα γλωσσόφιλα , ειδικά στην αρχή που ξεκινάει αργά και μετά ανεβάζει ρυθμό. Όταν σταμάτησε και ξεκίνησα να αυξάνω την ένταση και τον ρυθμό
δεν είπε όχι πουθενά. Καπού εκεί ήταν που δεν άντεξα άλλο και κατέθεσα εντός του λάστιχου. Εντύπωση μου έκανε οτι παρόλο που ήταν στενή , δεν χρησιμοποίησε καθόλου λιπαντικό. Μπάνιο εκατέρωθεν και από τους δύο ( επίσης εντύπωση μου έκανε , ότι χησιμοποίησε στοματικό διάλυμμα στην ανάπαυλα , κάτι που δεν το έχω ξαναδεί σε λατίνα ). Η κοπέλα , με δική της πωτοβουλία , προσπάθησε με μακρυσκελές στοματικό για 2ο γύρο , αλλά δυστυχώς όντας άτομο του ενός γύρου δεν υπήρξε συνέχεια.

Social μέχρι να περάσει η ώρα με φιλιά ,αγκαλιές, και γέλιο ( αποδείχτηκε καλός χαρακτήρας ) της είπα οτί μπορεί να αποχωρήσει στο 45’ , δε το δέχτηκε και έκατσε ολόκληρη την ώρα. Μου είπε οτι το καλοκαίρι θα ξαναέρθει σίγουρα , και δεδομένου ότι μάλλον θα τουράρει στην υπόλοιπη Ευρώπη , όταν μας ξαναγυρίσει δε θα είναι πια μαγκωμένη.

Εν κατακλείδι αν κάποιος αρέσκεται στις εντυπωσιακές λατίνες με οκ υπηρεσίες , που κινείται κυρίως στο GFE , είναι must επιλογή.

Το κυρίως αρνητικό είναι η έλλειψη extras. Αν είχε COF, CIM και ANAL πιστεύω θα είχε μαζέψει μπόλικο χαρτί.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ( ΠΡΟΣΩΠΟ ) : 9
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ( ΣΩΜΑ ) : 9
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ : 9
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : 8
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ : 8
ΣΧΕΣΗ ΑΞΙΑ ΚΟΣΤΟΥΣ : 8

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 05, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου