Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 73 10
Call-Girls
296831
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αποψινή συνάντηση με την κοπέλα στον Μπιλάκο. Επικοινωνία μέσω viber και μετά κόπων και βασάνων ύστερα από προσπάθειες να βρούμε μία κοινή ώρα που να βολευόμαστε και οι 2 μας κλείστηκε το ραντεβού. Φτάνοντας στην ώρα μου της στέλνω τον αριθμό δωματίου. Ήρθε μετά 5 λεπτών ανοίγω και βλέπω ένα κορίτσι όπως και στις φώτο που βλέπουμε μελαχρινή, αδύνατη, με τα καυλωτικά της tattoo και μ'ένα χαμόγελο διάχυτο. Μπαίνει για μπάνιο και βγαίνει μ'ένα σετ μαύρα εσώρουχα πολύ πρόστυχα. Πλησιάζουμε ο ένας τον άλλον και ξεκινάμε κάτι γλωσσόφιλα που νομίζεις ότι είσαι με τη σχέση σου. Φιλιά επίσης γύρω απ'το λαιμό, στο στήθος της πιπιλίζοντας τις σκουλαρικιένιες ρώγες της με πνιχτούς αναστεναγμούς από μέρος της. Όπως επίσης και άψογη συμμετοχή με φιλιά και κείνη προς εμένα. Αφού χαμουρευτήκαμε κατέβηκα στον περιποιημένο της επίμαχο σημείο. Πεντακάθαρο το σπατουλάρισα φουλ με συνοδεία δαχτύλου το οποίο δεν την ενόχλησε (άμα ξέρει να το κάνει καλά ο άλλος) το δέχεται και το ευχαριστιέται. Πιο έντονες φωνές καύλας με τα πόδια της πότε τυλιγμένα στην πλάτη μου πότε ανεβασμένα στους ώμους μου. Σειρά της για το στοματικό το οποίο είναι από άλλον πλανήτη. Υπέροχη τεχνική με μια παιχνιδιάρα γλώσσα αρκετό mouthfuck και deep throat πέρασμα από μπάλες και να με κοιτάει με κάτι ματιές γατίσιες. Παίχτηκαν 2 στάσεις ιεραποστολικό και στα 4 με θέα την κωλάρα της. Κάρφωμα και χαστούκια τα οποία δέχτηκε και φαινόταν ότι το γούσταρε ούσα πολύ καυλωμένη. Ήρθε η ώρα του τέλους μου καταθέτοντάς τα στο στοματάκι της τα οποία τα κατάπιε σαν αγιασμό αδειάζοντάς με τελείως κοιτώντας με πάλι με ένα βλέμμα λάγνο και καυλωτικό. Μπάνιο και για λίγα λεπτά που είχαν απομείνει κουβεντιάσαμε. Πολύ καλή και στο social. Πληρωμή κι ετοιμαστήκαμε να φύγουμε. Πολύ καλή επιλογή κι εννοείται ότι θα ξανατιμηθεί επόμενη φορά αφού πέρασα πολύ καλά. Καλές γιορτές με υγεία κι ότι καλύτερο να'χεις μωράκι μου!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 15, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: