Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 11 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 47550
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπέρα μάγκες. Η συνάντηση με την Domenica πήγε πολύ καλά, αν και στην αρχή του ραντεβού μας, μου φάνηκε μουφα η φάση. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Διαλέγω την κοπέλα, παίρνω τηλέφωνο στο γραφείο και κλείνω το ραντεβού. Πάω στο πορνοχοτελ, στέλνω τον αριθμό του δωματίου και κάνω ένα μπανακι για να χαλαρώσω και να με βρει φρέσκο το κορίτσι.
Σκάει μύτη το κορίτσι με δεκάλεπτη καθυστέρηση, ζητάει συγνώμη, με φιλάει και μπαίνει στο
δωμάτιο. Βλέπει τα χρήματα που τα είχα αφήσει στο κομοδίνο, τα αρπάζει, τα μετράει και τα βάζει στην τσάντα της. Χωρίς πολλά λόγια βγάζει τα ρούχα της και μπαίνει για μπανακι. Όταν βγήκε από το μπάνιο έπαθα ένα σοκ ή αλλιώς κοκομπλοκο. Η Ντομενικα είχε απίστευτο σώμα και ωραία χορταστικά βυζια.
Αμέσως έρχεται προς το μέρος και αντί να αρχίσουμε το μπαλαμουτι πάει να μου πιάσει την κουβέντα.
Μιλήσαμε για λίγο (περίπου 3 λεπτά) και επειδή φοβήθηκα μην πάει στράφι το ραντεβού είπα να αναλάβω δράση. Ξεκίνησα να την φιλάω και ανταποκριθηκε. Έβαζε μπόλικη γλώσσα και μπόλικο πάθος. Πραγματικά ένιωσα ότι είμαι με κάποια γκομενα μου. Κατέβηκα στα βυζια της που είναι ικανοποιητικό το μέγεθος και τα ευχαριστηθηκα, άλλωστε το λέω σε κάθε κριτική μου, ότι είμαι μέγας βυζολαγνος. Μετά κατέβηκε η κοπέλα προς τα κάτω και μου έκανε μια καλή πιπα, αλλά δεν πέρασε από τις μπάλες. Φόρεσα τον σκούφο και την έβαλα στα 4, αντέχει στο σφυροκοπημα. Μετά η ίδια ζήτησε να αλλάξουμε στάση και ανέβηκε από πάνω μου, όπου και ανέλαβε δράση. Ανεβοκατεβαινε με γρήγορο ρυθμό και έδειχνε ότι γούσταρε, μου φάνηκε ότι τελείωσε, χωρίς να είμαι σίγουρος για αυτό. Πάνω στην καυλα, της είπα δώστα όλα βρόμα, εξου και ο τίτλος της κριτικής. Σε αυτή τη στάση μας βρήκε το τέλος του πρώτου γύρου.
Μπανακι και από τους δύο και μετά μπλα μπλα. Μιλάει Αγγλικά ,δεν θα χρειαστείς τον《γουγλη》.
Επειδή όπως είπα και προηγούμενος, άμα ξεκινήσει να μιλάει δεν σταματάει, ίσως για να φάει τον χρόνο, άρχισα το μπαλαμουτι. Πάλι ανταποκριθηκε και αυτή τη φορά στην πιπα πέρασε από τις μπάλες.
Φόρεσα τον σκούφο και γαμηθηκαμε σε ιεροποστολικη στάση. Ήταν ένα γαμισι όχι άγριο, αλλά με πάθος, λες και είμαι με την γκομενα μου. Έτσι ήρθε το τέλος.
Και τις δύο φορές, τα έριξα μέσα στο προφυλακτικό.
Έκανε μπανακι, ντύθηκε με χαιρέτησε και έφυγε. Αυτά έγιναν με την Domenica και μπορώ να πω, ότι ήταν ένα από τα καλύτερα ραντεβού που έκανα μετά το καλοκαίρι.

Υ. Γ. 1) Αυτό που έβγαλε η Domenica, είναι πως άμα της φέρθεις με ωραίο τρόπο θα στο ξεπληρώσει.

Υ. Γ. 2) Την συστήνω μόνο σε όσους θέλουν gfe.

Καλές γιορτές να έχουμε, με πολλά και καλά γαμισια!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν