Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 45 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 101486
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Το ψαχτηρι μου με οδηγησε στην καρτελα της, ειπα τοσο ομορφη γυναικα και ακομα δεν την εχω παρει... κριμα ειναι και τηλεφωνησα στο γραφειο. Μου ειπαν οτι ηθελα να ακουσω για τις φωτογραφιες αλλα το σημαντικο ειναι οτι εμφανιση της ξεπερναει το ικανοποιητικο.
Στο ξενοδοχειο ανοιγει η πορτα και βλεπω μια γκομενα στα 30 της, με καλο αναστημα και αρχοντικο υφος, ενιωσα τον πουτσο μου να φουσκωνει μερικα χιλιοστα και χαμογελασα. Η απαντηση της ηταν ενα καλωσορισμα με κινηση για φιλι το οποια δεχτηκα. Τα βυζια της πολυ ωραια οπως και γενικα το σωμα της, ηταν περιποιημενη και πολυ γρηγορα η γλωσσα μου ηταν στις ρωγες της. Στο κρεβατι πιο θερμη και απολαμβανε το παθος μου που μου ειχε βγει ολο πανω της. Εγλειψα μουνι και εκεινη την πουτσα μου πολυ καλα, στο στοματικο ειναι αστερι. Μου βαζει καποτα και στηνεται στα τεσσερα οπου και τον εφαγε βογγοντας. Πολυ γρηγορα εκανα το πρωτο αδειασμα αλλα δεν χαθηκε χρονος και συντομα παλι τον ειχα μεσα στο μουνι της. Χωρις βιασυνη και με πολλες στασεις ο δευτερος γυρος, πολυ καλη συμμετοχη της, ουτε την αναμενομενη κουραση δεν ειδα απο την πλευρα της. Πολυ καλη προταση η Desy, αξιζε τα λεφτα που εδωσα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 11, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή