Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 3 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 22506
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Την κοπέλα ήθελα να την συναντήσω από το πρώτο τουρ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Νομίζω κι όλες την είχα κλείσει αλλά πήρε ρεπό εκείνη την ημέρα τελικά και δεν την είδα.

Εύκολη συνεννόηση με το γραφείο όπως κάθε φορά με λίγα μηνύματα και κανονίσαμε το ραντεβού για τον χώρο της κοπέλας.

Μου άνοιξε την πόρτα χαμογελαστή αλλά με τις πιτζάμες σε στυλ φασεας γειτονοπούλας, που πας να της δανειστείς καφέ/ζάχαρη Κυριακή πρωί.

Συμπαθητικό γλυκό πρόσωπο, όπως στις φωτό, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Δέρμα απαλό, σώμα οκ με κάποια παραπάνω κιλά, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι για αυτό δυστυχώς. Το κωλαρακι της είναι ίσως το καλύτερο σημείο το οποίο είναι τσουπωτο και όμορφο. Στήθη 2αρια φυσικά ωραία.

Λέμε πέντε πίπες να σπάσει ο πάγος και πάω για μπάνιο.

Βγαίνω αρχίζουμε το φασωμα, δεν προλαβαίνω να ακουμπήσω καν το λαιμό μπαίνει κασέτα βογκητά εκτός ρυθμού ψιλό άκυρα.

Πάμε σιγά σιγά στο κρεβάτι, συνεχίζοντας το φασωμα και την γδύνω και αρχίζω να της τρίβω την κλειτορίδα και να της βάζω δάχτυλο. Ισχυρίζεται κάποια στιγμή μετά από 5-10’ πως τελείωσε. Πάμε να έρθει η σειρά μου και μου λέει να την πληρώσω πριν αρχίσουμε Κεφάλι σε τοίχο! ενώ είμαστε στο κρεβάτι με την πουτσα κάγκελο και αφού υποτίθεται πως είχε ήδη τελειώσει μια φορά αυτή.

Τεσπα την πληρώνω τις 2 από τις 3 ώρες και τα έξτρα CIM + anal μπροστά, βέβαια είχα ήδη ψιλό ξενερώσει.

Αφού πήρε τα λεφτά, επιστρέφουμε στο κρεβάτι με πεσμένο ηθικό και αρχίζει το τσιμπούκι. Πολύ γρήγορο και πολύ aggressive για τα γούστα μου, αν δεν την δαχτυλιαζα πάλι δεν θα μου σηκωνόταν. Και ναι της είπα πιο σιγά και ήρεμα αλλά δεν καταλάβαινε μάλλον τι της έλεγα.

Τα αγγλικά βλέπετε αρκετά μέτρια προς κακά.

Με εκείνα και με τα άλλα πάμε να ξεκινήσουμε, και με ρωτάει αν θέλω να αρχίσουμε με anal (ήθελε να σιγουρέψει τα έξτρα), αλλά της είπα αργότερα. Κάναμε ένα ωραίο ιεραποστολικό με εναλλαγές, μέτρια συμμετοχή ενώ η κασέτα των άκυρων κραυγών έπαιζε στο repeat.

Μετά από κάνα 20-25 λεπτά τελειώσα και μέσα της και καθίσαμε λίγο για κουβέντα με κάποια δυσκολία.

Ντουζ εγώ ντουζ αυτή και πάμε να κάνουμε παιχνίδι, με κόβει και πάει να κατουρήσει. Γυμνή το ντουζ στα 30εκ, και ο τρόπος που επιλέγει να καθαριστεί είναι με λίγο νερό στα δάχτυλα και τρίψιμο/«καθαρισμα» της επίμαχης περιοχής.

Έρχεται πάλι πίπα στο ίδιο επιθετικό στυλ ενώ εγώ της έβαζα δάχτυλο στον κωλο.

Μετά από λίγο την στήνω στα τέσσερα αλλά πέφτει μπρούμυτα και είχαμε πρωκτικό σε μια αρκετά άβολη στάση. Μετά από χαλαρή εκκίνηση, κατάφερα κάπως να βολευτώ στη στάση και της έδωσα το «κωλι» στο χέρι. Φάνηκε να της αρέσει, τουλάχιστον δεν φάνηκε να παίζει κασέτα.

Μπάνιο ξανά, και κατευθείαν τρίτος γύρος. Αυτή τη φορά δεν πήγε για κατούρημα, και μόλις είχε πλυθεί οπότε την περιποιήθηκα με ένα σπέσιαλ γλειφομουνι/facesitting.

Εκεί τελείωσε όντως. Πίπα πιο ήρεμα αυτή τη φορά, ήθελε να με κάνει να τελειώσω μόνο με την πίπα, αλλά της ζήτησα προφυλακτικό. Σε να σπάστηκε λιγάκι αλλά δεν έδωσα σημασία, την έστησα στα τέσσερα και δώσαμε πόνο. Αυτή τη φορά οι φωνές ήταν αρκετά αληθοφανείς, με κάποια στιγμή να αρχίζει να μιλάει στα ρωσικά να λέει don’t stop I am cumming και κούναγε την λεκάνη της σαν παλαβή. Κάπου εκεί τελείωσα και εγώ.

3ωρα δεν είχαμε. Σηκώθηκα ντύθηκα και έφυγα και της άφησα και τα λεφτά του CIM δώρο που δεν το κάναμε τελικά.

Για μένα γενικά αρκετά φάουλ από μεριάς της, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν τα έκλεψα τα λεφτά αλλά είμαι σίγουρος πως δεν θα μου μείνει και αξέχαστη η εμπειρία..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 12, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
400€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
GeneralWinter
Ανώτατος
56
Πόντοι:
11.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Johnny Red2, Yatoputso και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Δεκεμβρίου, 2024
εγώ δεν κατάλαβα γιατί ξενέρωσες και ποιο ήταν το φάουλ της. Όμορφη σχετικά είναι απ' ότι λες (τουλάχιστον δεν αποκλείνει απ' τις φωτογραφίες), δοτική είναι, τσιμπούκια/φιλάκια δίνει μια χαρά, πρωκτικό το ζητούσε η ίδια και μάλιστα έδωσε πόνο, να την χύσεις στο στόμα το ζητούσε η ίδια (εσύ δε θέλησες), τελείωσε και μερικές φορές απ' ότι λες που αυτό είναι καυλωτικό από μόνο του... αρά τι παραπάνω ζητούσες ακριβώς? να σου πάρει και καμιά πίπα? (oh wait)
review reaction 1 Haris
13 Δεκεμβρίου, 2024
Με κιλα?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2