Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 4 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 17759
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την είχα στοχεύσει από το προηγούμενο τουρ της αλλά δεν είχα χρόνο.

Δεύτερη ευκαιρία δεν την άφησα να πάει χαμένη.

Μπήκε και είδε το χώρο μου μαγκωμένη και εντυπωσιασμένη από τον διάκοσμο.

Σικ casual ντύσιμο με μαύρο τζινάκι, τοπάκι και σακάκι.

Όμορφο κορμί αδύνατο με ήπιες αναλογίες. Αρμονικό.

Πρόσωπο με make up χωρίς μπογιές. Το μαλλί δεν της πάει ξανθό. Το καστανό των φωτογραφιών της πάει περισσότερο, είναι πιο elit… (σαν τους διαιτητές ντέρμπυ superleague).

Μουσική, λευκό κρασάκι, της έδωσα χρόνο να επεξεργαστεί τα δεδομένα και σε λίγο χρόνο χαλάρωσε.

Χορέψαμε, αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε.

Είχα ξεκλειδώσει τον στόχο και οδηγηθήκαμε στο πεδίο μάχης.

Εκπληκτικό στήθος, ατίθασο, νεαράς έφηβης! Μεσούλα ring και ποπάκι όσο πρέπει.

Καθαρό κορμί, με δέρμα βελούδο και ελάχιστα σημειολογικά τατού.

Η πίπα της ακριβώς όπως την ήθελα. Μυσταγωγική, ερεθιστική, αργά βασανιστική με contact eyes και παίξιμο γλώσσας με κεφάλι. Το απόλαυσα κυριολεκτικά….

Της ανταπέδωσα στοματικό με μαεστρία που οι συσπάσεις και κραυγούλες της πρόδιδαν ηδονή και ρίγος.
Πεντακάθαρο μουνάκι, δουλεμένο αλλά όχι λάστιχο. Ανατομικά υπέροχο, έντονα ροζ εσωτερικά και τρυπίδα επτασφράγιστη. Μάλλον η κερκόπορτα έχει σφραγιστεί.

Είχαμε cow όπου δεν άντεχα αυτό το συνδυασμό διείσδυσης και γλειψίματος στήθους. Βγήκα κάμποσες φορές να σώσω την παρτίδα και ήρθα από πάνω της όπου έλεγχα καλύτερα τον ρυθμό μου.

Με το δεδομένο ότι δεν προλαβαίνω δεύτερο γύρο στο χρόνο που είχα διαθέσιμο, προσπάθησα να το πάω λίγο μακρύτερα.

Όλο το σκηνικό ήταν άκρως καβλωτικό και έχοντας μέρες αποχής, της ζήτησα να τελειώσω στο στοματάκι της και συμφώνησε με πολύ γλυκό τρόπο.

Με το που έβγαλα το αδιάβροχο φύγαν τα σκάγια ακυβέρνητα παντού! Που να κρατηθεί το πτηνό!

Γέλασε και χάρηκε που με είδε απόλυτα ικανοποιημένο.

Πλύθηκε ετοιμάστηκε, μοιραστήκαμε κάνα δυο κουβέντες και έφυγε με ένα πλατύ χαμόγελο, έχοντας αποβάλλει εντελώς την αρχική αμηχανία.

Την επόμενη φορά θα τον έχω παίξει πριν. .......να αντέξω!

Πεντακάθαρη, κλασάτη, πολύ δοτική και περάσαμε κι οι δύο ζάχαρη.

Η Βαλεντίνη ευγενέστατη και πολύ ευχάριστη στη διαδικασία κράτησης. Πρόθυμα με τακτοποίησε αν και δεν είχα άνεση χρόνου.

Για μένα που αντιστέκομαι στη Βραζιλιάνικη λαίλαπα με τις λατίνες που μοιάζουν οι περισσότερες με όσα ψεύτικα βάζουν, κορίτσι σαν τη Nikki είναι όαση και ευκαιρία για επαναλήψεις.

Καλά να είμαστε όλοι και καλές γιορτές με υγεία!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες