Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 120 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Θρυλικα γαμισια με την Ιωαννα34 6μηνος ελεγχος προοδου....
αφου περασε το πρωτο 6μηνο και εγινε η μεταγραφη ας πουμε τα εξης…
Η Ιωαννα είναι ένα κοριτσι που προτείνεται ανεπιφύλακτα γιατι το μονο που κοιταει είναι ολοι να περνανε οσι πιο καλα γινεται στα ραντεβού!!!
Με την ιωανναρα εχουν γινει πολλα ξεκωλιασματα ξεμουνιασματα και καταπωσεις υγρων εκατέρωθεν...
τα γαμησια πλεον με την υπερκαυλα εχουν γινει σαν τον καφε με τον κολλητο μας....δηλαδή αρκετα συχνα…!!!σε φαση που εχουμε φυγει με καυλες από το δωματιο και στα καπακια κλεινουμε και για την επομενη μερα!!! (ευχαριστω ιωανναρα και εγω σε συμπαθω)…
θα αναφερω 3 μονο περιστατικα από τα επικα γαμησια που εχουμε κανει...3 περιστατικα που όταν τα συζητάμε γελαμε μεχρι τωρα….
1... σε ραντεβού που την γαμουσα από τον κωλο στα ορθια εριξε τοσο πολύ ζουμακι στο πατωμα που γλιστρησα και μου γυρισε το γονατο!!!(10 μερες off εγω)…
2....το καθιερομενο πλρον ορθιο 69 που το γουσταρει και η ιδια (κοιτατε να την πετάξετε κατω...θελει τροπο…!!!!)
3...μια φορε επεφτε παλι(περιεργο) κωλογαμιση και μολις πηγα να βγω για να τα παρει στο στομα (γουσταρει καργα βιταμίνες)μου λεει δυνατα...ΜΗΝ ΤΟΝΜΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΒΓΕΙς ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ...!!!!!...Μαγκες μολις εχυσα την κοιτουσα 1-2 λεπτα να δω αν είναι καλα ετσι όπως εκανε!!...ειπα παει μπηκε ο διαολος μεσα της!!χαχαχαγεια σου μωρη Ιωανναρα !!!!!!!!!!
και παντα όταν χυνω τηε δειχνω 2 δαχτυλα και την ρωταω ποσα είναι ωστα να σιγουρεψω ότι δεν επαθε κανα εγκεφαλικο!!

γενικα η ιωαννα τα προσφερει όλα στο φουλ και δεν θελει με τιποτα να φυγει καποιος από το ραντεβού χωρις να περασει καλα!!!

και κατι για το τελος Ιωανναρα ...το ραντεβού στις 7 ιανουαριου είναι πολύ μεγαλο δωρο !!! ευχαριστω!!!
ολοι ευχαριστουμε που εισαι μαζι μας!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 10, 2024
Διάρκεια
3 ώρες
Κόστος
450€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
IMG-06fb929cb513de1f7fb8b6d46d79f26a-V
IMG-b55b84746d21bef190779a8967bc0ac7-V
IMG-e1d2f6e8928e9e1099fd6b7f5d9009dc-V
Σπουδαίος
16
Πόντοι:
3.296
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pokahontas, karatza7, Antonis_Greece4 και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2024
Πως μπορώ να την βρω;;
review reaction 1 pastelios
12 Δεκεμβρίου, 2024
Ωραία περιγραφή αφέντη μου ( ;) ) γέλασα με το γόνατο…, άντε να εξηγείς που και πως το έπαθες Χαμόγελο
review reaction 3 pastelios
13 Δεκεμβρίου, 2024
Ρε Παιδια @pastelios - @Ιωαννα34 Μηπως Τα'χετε ???? Καλα Στεφανα ρε παιδια !!!!!!!!...... Χαχαχαχαχαχα !!!!

13 Δεκεμβρίου, 2024
Πες Αληθεια ? Παντρευεστε ?
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4