Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 198 10
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο στο κέντρο , ημερομηνία ενδεικτική. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της , μέτρια εμφάνιση όλο το σύνολο τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα , το πρώτο πράγμα που ζήτησε κατευθείαν ήταν τα λεφτά ( πρώτο φάουλ ) , της τα δεινω, κάνει μπανάκι και έρχεται για το ματσάκι. Ξεκινάμε για πίπα με πάρα πολύ χέρι άγαρμπα, δεν μπορούσε βαθύ λαρύγγι , δεν ήθελε ούτε να της πιάνω τα μαλλιά επειδή ήταν από κομμωτήριο μου λέει και ότι έχει άλλο ραντεβού μετά από εμένα . Κάποια στιγμή μου λέει ότι δεν μπορούσε άλλο πίπα , πονάει το στόμα της επειδή λέει ότι το έχω μεγάλη π@τσα , λέω οκ πάμε για το κυρίως πιάτο , κάναμε 2-3 βασικές στάσεις , πολύ μηχανικά , υπηρεσίες στούντιο προσπαθούσε να κλέψει στα στυσήματα και όταν ανέβαζα στροφές τότε με σταμάταγε και έκοβε τον Ρυθμό . Φιλιά τα απέφυγε με τρόπο .Μου λέει πάλι ότι έχω πάρα πολύ μεγάλη π@τσα και ότι πρώτη φορά βλέπει τόσο μεγάλη π@τσα.Έχω μείνει μαλακάς. Μου λέει ότι δεν μπορεί άλλο σεξ μαζί μου επειδή πονάει .Βλέπω έρχεται η φόλα .Αφού είδα ότι η κοπέλα δεν κάνει και δεν ήθελα να της πιέσω σε κάτι , λέω οκ ας τελειώνουμε με μια πίπα. Αρχίζει πάλι την πίπα με φουλ χέρι , κάποια στιγμή γεμίζει σάλια παντού και απότομα συκονεται η κυρία από το κρεβάτι μαζεύει όλα τα πράγματα της και φεύγει από το δωμάτιο ΓΥΜΝΗ χωρίς να με αφήσει να τελειώσω και χωρίς να τηρήσει την συμφωνία μας για 1 ώρα . Η κυρία ήρθε στην ώρα της και έφυγε μετά από 35 λεπτά χωρίς καν ούτε να ντυθεί πριν βγεί από το δωμάτιο . Σας έχει τύχει τέτοιο σκηνικό . Και φυσικά ούτε λόγος να μου δώσει τα μισά λεφτά πίσω . Όχι ότι θα τα έπερνα πίσω αλλά η όλη η συμπεριφορά της και να μην σέβονται τα λεφτά μας νομίζω πάει πολύ και αυτός είναι ο μόνος λόγος που γράφω την κριτική . Αυτά από εμένα για την συγκεκριμένη κυρία προφανώς ψάχνει/θέλει πελάτες χωρίς να ιδρώσει την φανέλα στον αγώνα . Από εμένα μακριά .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μέλος
1
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Yatoputso, mark7772 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2024
Πόσο την έχεις ρε μεγάλε και εσύ?
12 Δεκεμβρίου, 2024
πολλα χρονια στο κουρμπετι
προφανως εχει βαρεθει και εχει μαζεψει κομποδεμα γι αυτο ειναι αδιαφορη
12 Δεκεμβρίου, 2024
Είσαι Θεός ρε φίλε!!!
Μπράβο Σου!!!
ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα

Μετά την κριτική του άλλου Απατεώνα που γάμαγε την Τζούλια Αλεξανδράτου με ένα Δράκο μέσα στο δωμάτιο, σίγουρα η δικιά σου κριτική παίρνει το Ασημένιο Μετάλλιο για το 2024. Έρωτας
Καλή είναι και η δεύτερη θέση. Money Mouth
review reaction 1 Trelogeros
12 Δεκεμβρίου, 2024
Eφυγε γυμνη ή σαν τον Κωστανταρα στην ταινία εβαλε καποιο σεντονι;;
υγ Ειναι δεδομένο εδω και χρονια οτι πεφτει τρελό προμόσιον στην κοπέλα αυτη.
Αν ηταν καλή,δεν θα έπαιρνε 80.
review reaction 1 linear
12 Δεκεμβρίου, 2024
έχω αντίστοιχη εμπειρία μαζί της, οπού στον 2ο γύρο απλά τα παράτησε στη μέση και έφυγε ( εννοειται ειχε πάρει τα λεφτά μπαίνοντας), οι υπηρεσίες είναι σαν overpriced studio και δεν θα την ξαναπροτιμούσα
review reaction 1 Pa Luki Luk
12 Δεκεμβρίου, 2024
Βαλε φωτογραφια το εργαλειο να διαπιστωσουμε αν ελεγε η οχι αληθεια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6