Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 198 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Με την Μαρία προσπαθούσα καιρό να βρεθώ αλλά κάτι γινόταν και δεν κόλλαγε η φάση. Ήρθε η ώρα όμως που τα καταφέραμε. Μπορεί στις φωτογραφίες να δείχνει μία ψηλή γυναικάρα, όμως από τις περιγραφές ήξερα τι να περιμένω.
Συνάντησα μια κοπέλα ωραία ντυμένη με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, μέτριο πρόσωπο και ένα υπέροχο κορμάκι. Ήρθε στην ώρα της λοιπόν και αφού ζήτησε το δωράκι της, το οποίο είχα έτοιμο γδύθηκε και πήγε στο μπάνιο. Όταν γύρισε ασχολήθηκα πρώτα, με τι άλλο? Με τις βυζάρες της και τις καταπληκτικές ρώγες της που ανταποκρίνονται. Στην συνέχεια της ζήτησα να την περιποιηθώ εγώ και δεν αρνήθηκε. Μάλιστα μου έδωσε τα εύσημα για τον τρόπο που γλύφω. Μετά Ήρθε η δική της σειρά με την καταπληκτική πίπα της. Έπειτα ακολούθησε ιεραποστολικό με γλωσσόφιλα, τα οποία μου φάνηκαν κάπως λόγω των φουσκομένων χειλιών. Έπειτα cow και μετά στα τέσσερα. Πίπα ξανά και τελείωμα στις βυζάρες της. Μπάνιο και από τους δύο, λίγη ενδιαφέρουσα κουβεντούλα και δεύτερος γύρος με πίπα και μετά στα τέσσερα με θέα ξανά το υπέροχο κωλαράκι της. Παρά τις προσπάθειες της όμως να με τελειώσει με πίπα δεν τα κατάφερα, γιατί μου είναι δύσκολο σε τόσο σύντομο διάστημα να τελειώσω δεύτερη φορά. Οι εντυπώσεις από το Μαράκι σαν γενική εμφάνιση και απόδοση ήταν πολύ καλές και σίγουρα θα ξανατιμηθεί στο μέλλον.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 04, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xan4625, malakotianos, Antonis_Greece4 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2024
Δρακοντα ! Τηλ Μπορουμε να Εχουμε Της Κοπελιας ?... Ισχυει αυτο που γραφει στην Πρωτη Σελιδα στο Νημα της ?
Θα Χαρω Πολυ Εαν Με Βοηθησεις ! Και Θα σε Ευγνωμονω Για Παντα !!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1