Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 2 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 11710
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Απόγευμα καθημερινής ψάχνοντας τα προγράμματα των οίκων βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια και είπα να επισκεφτώ το παλιό στούντιο που τώρα διαφημίζεται ως ξενοδοχείο.
Ρώτησα την κοπέλα που κανονίζει τα ραντεβού ποιες είναι διαθέσιμες είχα όρεξη για ξανθιά ψηλή Ρωσίδα Τσέχα,Ουκρανίδα οτιδήποτε ευρωπαϊκό (όχι λάτιν).
Κανόνισα εύκολα λοιπόν το ραντεβού για αυτήν την κοπέλα που ήταν διαθέσιμη και δεν βγήκα χαμένος.
Ψηλή, ευδιάθετη με υποδέχτηκε πήρε τα χρήματα μπροστά.
Ένα κορίτσι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικο πρόσωπο με πράσινα μάτια, με σπαστό ξανθο μαλλί που θύμιζε τις τσόντες τις παιδικής μου ηλικίας των 90s.
Ακολούθησε σύντομο απλό πρόγραμμα με απευθείας εφαρμογή κάποιας να σημειωθεί εδώ πως έχει πολύ ωραίο μανικιούρ πεντικιούρ τύπου γαλλικό χωρίς υπερβολές. Δυσκολεύτηκε λίγο να μου την φορέσει αλλά όλα οκ γιατί ήμουν έτοιμος. Άδειασα αμέσως μετά το βαθύ τσιμπούκι στο στενό μουνακι της . Έβαλε τζελ πράγματι ήταν πολύ στενή αυτό είναι θετικό βέβαια γιατί έχει πιο δυνατή αίσθηση τύφλα να έχουν οι κώλοι.
Με καβάλησε καθώς έβγαζε τα ρούχα της και σύντομα βρέθηκα στο ντους για να ξεκινήσω ανυπόμονοντας για τον 2ο γύρο.
Συνεχίσαμε με λίγο σοσιαλ με καλά αγγλικά συζητήσιμα. Γρήγορα ξανά μπήκα στο θέμα με βαθύ τσιμπούκι όρθιος εγώ αυτή στα γόνατα και μετά την πέταξα στο κρεβάτι για ιεραποστολικό χαζεύοντας της ματαρες της, ανοίγοντας λίγο το μουνάκι για να έχει καλύτερη εισχωρήση και όταν ήταν αρκετά ανοιχτό θεσλησα να τη πάρω στα όρθια όπου την έστησα κόντρα στο καθρέπτη του δωματίου και έδωσα τα ρέστα μου .
Αυτό ήταν το Ραντεβού στον γνώριμο για μένα χώρο ..φεύγοντας στο ινκόγκνιτο πάρκινγκ σκέφτηκα αν γράψω αυτή την κριτική.
Θα επανέλθω για την Εύα ή την Νικα που είναι παρόμοια σε χαρακτηριστικά αλλά με έξτρα δυνατά μπαλκόνια.
Μακάρι να είχαμε χρήμα να παίζαμε μπάλα με όλες και όσες φορές θέλαμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 11, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή