Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 9 10
Call-Girls 69114
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μετά από απανωτά αρνητικά τηλεφωνήματα στο κλεινόν άστυ έπεσε το μάτι μου στην Κατερίνα. Διάβασα τις κριτικές και να πω την αλήθεια λίγο
μπερδεύτηκα. Κάτι με έτρωγε να την δοκιμάσω όμως. Επικοινωνία με το γραφείο και άμεση θετική απάντηση για την κοπέλα...
Η κοπέλα στην ώρα της με casual εμφάνιση. Γλυκιά, ευγενική και χαμογελαστή. Γδύθηκε μπροστά μου και πήγε για ντουζάκι κρατώντας κι ένα Listerine .
Σε λίγα λεπτά εμφανίστηκε φορώντας ένα καυλιάρικο σετάκι και ξάπλωσε δίπλα μου. Ξεκίνησε με βαθιά γλωσόφιλα (από τα καλύτερα που έχω δεχτεί ως τώρα)
κι εγώ ανταπέδωσα με φιλιά στις στητές φτιαχτές βυζάρες της (Μάστορας ο πλαστικός) .
Η πίπα της κομπρεσέρ , γουστάρει να το κάνει και δεν σταματάει αν δεν το ζητήσεις. Πρώτη στάση στα 4 Κατσικογάμης , όπου πρώτα έγλυψα το μοσχομυρισμένο μουνάκι της
και βάζοντας μου το προφυλακτικό ξεκίνησε ο αγώνας.... Στήσιμο επαγγελματικό χωρίς να κλέβει... με κραυγούλες φυσιολογικές κι όχι σαν να την σφάζουν.
Δοκιμάσαμε 3-4 στάσεις και ανάσκελα και πλάγια... Μετά ανέβηκε από πάνω και κουνιόταν με μανία.... την γύρισα και σε reverse cow....
Κάποια στιγμή ανάφερα ότι θα μου άρεσε να φορούσε πέδιλα στο κρεβάτι και μου λέω" έχω μαζί μου" .... φοράει τις πεδιλάρες και με περνάει στο ύψος....
Ξανά στα 4 κι έχω πάρει φωτιά.... Τελείωσα με ένταση πάνω στα ολοστρόγγυλα βυζιά της.
Θετικά: Ξέρει την δουλειά και θέλει να ευχαριστήσει απόλυτα τον πελάτη
Αρνητικά: Μικρή χαλάρωση στην κοιλιά και στους γλουτούς τα οποία φτιάχνονται.....

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν