Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 25 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 103499
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τριήμερο στην Αθήνα και πριν την αναχώρηση είπα να κλείσω πάλι ένα κορίτσι .... ο κλήρος έπεσε στην Andrea , την είχα από καιρό βάλει στο μάτι .
Συνεννόηση με το γραφείο άψογη και η κοπέλα έρχεται ακριβώς στην ώρα της στο αγαπημένο μου ξενοδοχείο ημιδιαμονής .
πρώτη εντύπωση άριστη , ωραίο ντύσιμο , πολύ περιποιημένη, γενικά μου άρεσε από κοντά πιο πολύ από τις φωτογραφίες .
Αγγλικά πολύ καλά , πάγος δεν χρειάστηκε να σπάσει , μόνο με το βλέμμα της ένοιωθα ότι θα περάσω όμορφα .. μιλάει πολύ και παράλληλα σου τρίβεται κιόλας με το καλημέρα.
πέσανε τα πρώτα γλωσσόφιλα ,με δική της πρωτοβουλία , βγάζει τα ρούχα της , σώμα πολύ καλό , μικρό στήθος , όμορφο, και όλα πήραν τον δρόμο τους ... για τα υπόλοιπα 45 περίπου λεπτά ήμουν σε άλλο κόσμο ..... η κοπέλα κάνει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει . στοματικό πολύ καλό , πολλές φορές την σταμάτησα για να μην με τελειώσει , στάσεις , μία πίσω από την άλλη , με εξουθένωσε .. είχα πιει και κάτι ποτηράκια πριν , και τα είδα όλα ...
ήταν τόση μεγάλη η ικανοποίησή μου , που την έκλεισα καπάκι μία από τις επόμενες μέρες ...με βλέπω τα Χριστούγεννα να βγαίνω να λέω τα κάλαντα , αλλά μία ζωή την έχουμε.. Αυτά για την Andrea , ήταν ένα από καλύτερα ραντεβού που έχω κάνει στην σχετικά φτωχή μου καριέρα στο άθλημα .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 09, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
xan4625
Σεβαστός
16
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, STAVROS6969, company of heroes tho και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Δεκεμβρίου, 2024
Πάντα τίμια επαγγελματίας ήταν η Andrea
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, STAVROS6969, xan4625
11 Δεκεμβρίου, 2024
Μᾶλλον ἐσεῖς τά 'χατε πιεῖ κύριε. Δέν εἶδα τίποτα ἀπ' αὐτά ἐγώ. Δές τὴν κριτική μου ἄν ἀπορεῖς
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2