Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 5 10
Call-Girls
39329
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Το κορίτσι Αγγελική ,δεσποινίς ετών 30 ,η οποία φαίνεται μικρότερη, είναι ένα κορίτσι που όταν την δείς στον δρόμο ,ούτε καν σου περνάει από το μυαλό πως αυτοθελώς εκδίδεται .Συνάντηση σημερινή στο Prive .Φορούσε ένα καλοκαιρινό φόρεμα παντελόνι κοντό το οποίο σου δημιούργούσε αισθητικές εικόνες φαντασίας.Πήγαμε ταυτόχρονα την ίδια ώρα ,οπότε ανεβήκαμε μαζί σε όροφο. Φουλ επιθετική από το ασανσέρ κιόλας και το ραντεβού άρχισε να παίρνει χρώματα .Γλωσσόφιλα πολλά ,με παρότρυνση δική μου ντουζακι μαζί όπου τον κατάπιε σαν λυσσασμένη σκύλα και γεύτηκε το πρώτο νέκταρ που τόσο διακαώς το ζητούσε λέγοντας '' δώστα μου ,δώστα μου όλα ''.Σώμα σχετικά καλό με καλή υφή επιδερμίδας ,άκρα ωραία περιποιημένα ,τα οποία τιμήθηκαν δεόντως αφού πλυθήκανε καλά. Ζητάει τα φιλιά ,ειδικά στο λαιμό της και το ζεί το προσκύνημα στον ιερό τόπο γεννήσεως . Δεν μύριζε καθόλου γι'αυτό και σπατουλαρίστικε . Καυλώνει το κορίτσι ταυτόχρονα με '' Γαλλικα '' , σκαμπιλάκια στον κώλο της ,στα βυζιά της ,τα οποία εμένα μου άρεσαν γιατί ήταν ζουμερά , αν και ήταν ένα κλικ πεσμένα . Δοκιμάστηκε σε όλες τις στάσεις και φυσικά από πίσω όπου μου τον έδωσε με χαρά. Η αισθηση του αιδοίου της είναι καλή ,δεν έβαλε τζελ . Ξανα στο στόμα της το τελείωμα όπου με στράγγιξε . Προσωπικά την προτείνω γιατί της αρέσει αυτό που κάνει ,δεν παίζει θέατρο ,είναι δοτική ,είναι εν τέλει ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας που συνδυάζει ερωτική ευχαρίστηση και παροχή υπηρεσιών . Σε ευχαριστώ Αγγελική !!! Η συνάτηση έγινε στο Prive 28/7/24 .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 28, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Γιατί έπρεπε να διαβάσουμε τη μακροσκελή καταχώρηση δύο φορές?
Αν γαματε όπως & τα γράφετε .....
Σωμα σχετικα καλο
Καθημερινη κοπελα
Βαθμολογια προσωπου/σωματος 8 στα 10.
Δηλαδη σα να λεμε οχι μοντελο της βικτωρια σικρετ αλλα ινστγκραμο γκομενα με 5k followers ανετα πχ.
Ρε τι μαλακιες γραφετε ρε λιγο ντροπη ρε