Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 140 10
Call-Girls
329394
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Συνάντηση χθες στο Bill μετά από πολύ καιρό με την Ιόλη εμφανισιακά μπορώ να πω έχει αλλάξει αρκετά από τότε που βρέθηκαμε και όχι ως προς το καλύτερο.Μου ήρθε στο ραντεβού κλασικά πρόχειρα αλλά είναι κάτι που ξέρω οπότε δε με χάλασε αυτό.Αυτο που με χάλασε είναι ότι στον αγώνα έχει πέσει πάρα πολύ σε σχέση με την τελευταία φορά που την είδα είτε μπροστά είτε πίσω όταν πας να της το βάλεις δε σε αφήνει να μπεις όλος κάτι που εμένα με χάλασε επίσης στα φιλιά ενώ φιλούσε φοβερά πλέον άρχισε και τα κόβει και αυτά.Στο θέμα των χρημάτων δε μπορώ να πω ότι τίμησε τα χρήματα της τα οποία σε αυτή την φάση που βρίσκεται είναι πάρα πολλά για αυτά που προσφέρει από εμφάνιση οκ το ξέραμε δεν ήταν τοπ αλλά και παλί ήταν πολύ καλύτερη απ' ότι τώρα από υπηρεσίες και διάθεση βέβαια ήταν φοβερή τώρα αμα χάλασε και εκεί από μένα είναι όχι και το Ίσως που βάζω αν την ξανά έβλεπα είναι μόνο και μόνο για μια τελευταία ευκαιρία αν τα κάνει χάλια κι εκεί θα είναι ένα τεράστιο ΟΧΙ μετά.Τελος στο θέμα της υγιεινής εκεί τουλάχιστον είναι κομπλέ πεντακάθαρη.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 06, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού