Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 13 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 55380
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Σε αντίθεση με το Φάντασμα του Κιέβου, που είναι αστικός μύθος, σήμερα θα μιλήσουμε για την Λάνα που είναι as real as it gets.

Πρώτα βέβαια, τα απαραίτητα συγχαρητήρια στα κορίτσια που πάντα εξυπηρετούν άμεσα και ευγενικά - τα φιλιά μου.

Την Λάνα την τσέκαρα πρώτα από το σάιτ και περίμενα καρτερικά να δω ποιοί χύστες εδώ μέσα θα έκαναν την αρχή αν και από τα looks της φαινότανε δεκάρακι.

Οι κριτικές δεν άργησαν και ήταν όλες διθυραμβικές, οπότε αποφάσισα να συναντήσω και εγώ αυτό το διαμαντάκι.

Η συνάντηση έγινε χθες, το κορίτσι ήρθε 5 λεπτά πριν από το ραντεβού, χτύπησε η πόρτα και στο άνοιγμα αντίκρυσα την Λάνα, την υπεραρία φυλή του Κιέβου. Ηρθε χαμογελαστή. Της έδωσα τα λεφτά γρήγορα ώστε να ξεμπερδεύουμε με τα τεχνικά του ραντεβού.

Ντυμένη στα μαύρα, έβλεπες την αντίθεση του μαύρου ρούχου με το λευκό δέρμα της. Όταν γδύθηκε αποκαλύφθηκε ένα σώμα σμιλεμένο, αποτέλεσμα της ηλικίας της αλλά κυρίως της γυμναστικής. Οι Σλάβες πάντα έιχαν πλεονέκτημα στον σωματότυπο (ψηλές - λεπτές) σε σχέση με τις δικές μας τους μπόγους.

Κώλος πεταχτός και σφιχτός, επίπεδη κοιλιά με κοιλιακούς, στήθος νορμάλ - φυσικό, πόδια γραμμωμένα. Αλλά δεν ήταν το σώμα που έκανε την διαφορά.

Ήταν το πρόσωπο. Καθαρό - χωρίς υαλουρονικά και επεμβάσεις, λευκά δόντια, ωραία μύτη, μπλέ μάτια. Μουνάρα. Και γυρίζεις στις δικές μας, τα κομοδίνα που από τα 25 βαράνε τα υαλουρονικά το ένα πίσω από το άλλο και μετά το πρώτο παιδί είναι 100 κιλά σαν ψυγεία.

Τέσπά, στο θέμα μας. Στα του αγώνα ήταν πολύ δοτική, αν χαλαρώσει θα περάσεις πολύ όμορφα. Δεν είναι PSE, δεν πάς για ξεφτιλίκια εκεί. Και πως να πάς με τόσο όμορφο και γλυκό κορίτσι;; Εγώ κινήθηκα σε ρυθμούς Rocco Sifredi χωρίς τα 25 εκατοστά παπάρι. Κάποιες στιγμές χαλαρά, μετά ανέβασμα πίεσης και στο τέλος κομπρεσέρ με το κρεβάτι να πάει να σπάσει. Η κορύφωση ήρθε μέσα της (στο προφυλακτικό) σε μια πολύ αισθησιακή στιγμή.

Καλά Αγγλικά - άρα μπορείς να πεις και 5-6 κουβέντες να περάσει λίγο η ώρα μέχρι να ξαναπάει το αίμα στο κάτω κεφάλι.

Πέρασα πολύ καλά και θα την δω ακόμα μια φορά πρίν φύγει. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα βρει αγαπούλη που θα την σπιτώσει και δεν θα την ξαναδούμε - δε νομίζω ότι είναι στο game για long-term. Άρα όσοι ψάχνετε μια καλή εμπειρία τρέξτε πριν φύγει.

Η κοπέλα είναι ότι πιο κοντινό σε 10άρι γιατί είναι σε όλα καλή. Εμφάνιση, συμπεριφορά, σώμα, πρόσωπο, ηλικία, διάθεση, πολύ δύσκολα θα χάσεις από Ουκρανία-Ρωσία. Και έχεις τις δικές μας τις entitled πατσόλες, γεμάτες ψυχολογικά από τις μανάδες τους να σπάνε μπάλες όλη μέρα.

Να περνάτε καλά - να γαμάτε καλύτερα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 06, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, BMWR75, xan4625 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Δεκεμβρίου, 2024
Φιλε στις φωτογραφίες , η κοπέλα κλαίει , αρα η Ουκρανίδα έχει ψυχολογικά κ οχι οι ελεεινιδες που είναι όλη μέρα τεμπελιά , ηλιοθεραπεία κ το θύμα ο σύζυγος τρέχει σα μαλακας για να τη ταΐσει
review reaction 1 hornyasfuck, Elampra
07 Δεκεμβρίου, 2024
Δυνατό μουνί φαίνεται η Ουκρανίδα
review reaction 1 xan4625, hornyasfuck, Haris και 1 ακόμα μέλος
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2