Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 8 10
Call-Girls 64684
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Όμορφο κορίτσι με ωραίο χαμόγελο, περίπου ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. 
Βυζί φτιαχτό πολύ όμορφο με ρώγες που ανταποκρίνονται στο γλύψιμο. Μουνάκι πολύ καθαρό μοσχομυριστό. Πεντακάθαρη με ωραίο απαλό δέρμα, καθαρά και περιποιημένα άκρα. Πολύ μικρή χαλάρωση στην περιοχή της κοιλιάς, ούτε που με ένοιαξε γιατί το σύνολο ήταν υπέροχο. Μόνο αρνητικό τα πολύ μακριά νύχια με εξτενσιον, που προσωπικά δεν μου αρέσουν. Θα μπορούσε πάντως άνετα να μετατραπεί το αρνητικό σε θετικό, αν της είχα ζητήσει να τα χρησιμοποιούσε για να με γρατζουνάει. Εκείνη την ώρα όμως δυστυχώς δεν το σκέφτηκα…

Στον αγώνα πίπα πιπάρα διαστημική που απογειώθηκα και μπήκα σε τροχιά., χωρίς καθόλου δόντια, χωρίς χέρια και σοβαρή προσπάθεια για deep throat. Εξαιρετικό cim. Η πίπα και το cim ήταν το highlight της βραδιάς.
Αλλάξαμε πολλές στάσεις, δεν είπε όχι σε τίποτα, είχε καλά στησίματα και πολύ καλή συμμετοχή. Το μουνάκι της πολύ στενό, το λιπαντικό δεν εμφανίστηκε ποτέ. Δυστυχώς ήμουν σε πολύ κακή μέρα λόγω ταλαιπωρίας κούρασης και έντονου στρες. Δεν βρήκαμε χημεία αλλά δεν φταίει το κορίτσι γιατί, χωρίς καμία αμφιβολία τα έδωσε όλα. Μάλιστα σε κάποιο σημείο (κάπου στην αρχή) που πήγε να με πάρει η κάτω βόλτα τα έδωσε όλα έκανε τα μαγικά της και έσωσε την παρτίδα. Φάρμακο για την στύση το μωρό, φαίνεται πως έχει πολύ μέλλον στη δουλειά
Σίγουρα θα την ξαναδώ αφενός γιατί πέρασα πολύ καλά, αφετέρου γιατί ήμουν ντεφορμέ και πιστεύω μπορούσα να πάρω πολλά περισσότερα από το ραντεβού αλλά δεν τα κατάφερα. Επιφυλάσσομαι....

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα