Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 6 10
Call-Girls 23361
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Καλησπέρα στην ομάδα!!!
Επίσκεψη στην Ruby από το γραφείο. Δυστυχώς αλλιώς το περίμενα με κατι σχόλια που είδα που έλεγαν κάποιοι να ξανά ανεβεί και αλλιώς μου ήρθε. Κύριοι, η κοπέλα είναι + 15 κιλά από τις φωτο που βλέπετε. Οι φωτο είναι παραπλανητικές. Δεν είναι άσχημη η κοπέλα, αλλα έχει μπούτια και κωλο που για μένα ξεφεύγουν. Ειχα κλείσει δυωρο, στην ώρα σηκώθηκα και έφυγα. Σε καμία περίπτωση δεν τη προτείνω με αυτα τα λεφτά και αυτό το σωμα. Πάμε για αλλα.
Μέλος
1
Πόντοι:
20
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pleasurechaser, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Yatoputso και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Δεκεμβρίου, 2024
strange ? the day you mentioned this I only had 1 client for 2 hours and he called me back through the agency the next day, and about my body I assure you it's nothing like you said, I'm not skinny but I don't have a belly and I have thick legs and a big ass NATURALLY FROM THE GYM. If you didn't like it ok but don't lie, I would really like to remember who you are, if you really saw me... and if you did, you have to look for girls with no body, because I'm totally the opposite ?
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, Mistis29
07 Δεκεμβρίου, 2024
Μου αρέσει που έκανες και προφίλ επειδή θίχτηκες αγαπητή μου. Να μη δουλεύεις τους πελάτες και εσύ και καμία κοπέλα για να μη νιώθετε και άβολα. Τα κιλά σου αγάπη μου δεν είναι μόνο από γυμναστική. Βάλε φωτο από σήμερα ας πούμε και αν είναι οι ίδιες με αυτές που έχεις ανεβάσει, εγώ θα βγω ξεβράκωτος στον Λευκό Πύργο.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2