Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 22 10
Call-Girls
91311
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Τηλέφωνο στο γραφείο και μου απαντάει η Νικόλ λέγε ποια θα μου κλείσεις έχω καύλες σήμερα άστο πάνω μου μου λέει και μου κλείνει Ρίτα για 1 ώρα στο χώρο της
μου δίνει αριθμό δωματίου και ανεβαίνω στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείο μετά από τον απαραίτητο έλεγχο στην υποδοχή
με το που μου ανοίγει την πόρτα με υποδέχτηκε με πανέμορφο νυχτικό μαύρο και σέξι κόκκινα εσώρουχα
είναι το κορίτσι των φωτογραφιών το πρόσωπο της είναι πιο όμορφο από κοντά
με πανέμορφα μεγάλα φυσικά βυζιά απαλή βελούδινη επιδερμίδα χωρίς μπογιές νύχια χεριών ποδιών όλα στην εντέλεια τα αγγλικά της εξαιρετικά μου πέταξε και κάποιες λέξεις στα ελληνικά
μου πρόσφερε πετσέτα και πήγα για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα με το που επιστρέφω αρχίζει το έργο
γλωσσόφιλα κατευθείαν της αφαιρώ το νυχτικό και τα εσώρουχα και ορμάω στα βυζιά της με την γλώσσα μου
κατεβαίνω και αρχίζω ένα τρελό όλο πάθος όλο τρέλα γλειφομούνι που ήταν πεντακάθαρο και χωρίς μυρωδιές
πετάω την πετσέτα και της το δίνω στο στόμα πίπα εξαιρετική αργεί αισθησιακή περιποίηση έτσι όπως μαρέσει
παίχτηκε μόνο ένας δυνατός γύρος με μεγάλη διάρκεια την γάμησα σε πολλές στάσεις στα τέσσερα από πάνω στα πλάγια ορθή στο κρεβάτι το κορίτσι δε σταμάτησε να με φιλάει καθόλη τη διάρκεια του ραντεβού μας
και μόλις χτύπησε το ξυπνητήρι την πότισε σπέρμα στα βυζιά
Η Ρια είναι ενα υπέροχο πλάσμα ευγενέστατη ήρεμη δοτική γουστάρει αυτό που κάνει και το δείχνει με κάθε τρόπο είναι ένα κορίτσι που τολμώ να πω συνδυάζει δουλειά και κέφι
πέρασα μία υπέροχη ωρα μαζί της και ανυπομονώ να την ξαναδώ και πάλι πολύ σύντομα
μέχρι τότε
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
μου δίνει αριθμό δωματίου και ανεβαίνω στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείο μετά από τον απαραίτητο έλεγχο στην υποδοχή
με το που μου ανοίγει την πόρτα με υποδέχτηκε με πανέμορφο νυχτικό μαύρο και σέξι κόκκινα εσώρουχα
είναι το κορίτσι των φωτογραφιών το πρόσωπο της είναι πιο όμορφο από κοντά
με πανέμορφα μεγάλα φυσικά βυζιά απαλή βελούδινη επιδερμίδα χωρίς μπογιές νύχια χεριών ποδιών όλα στην εντέλεια τα αγγλικά της εξαιρετικά μου πέταξε και κάποιες λέξεις στα ελληνικά
μου πρόσφερε πετσέτα και πήγα για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα με το που επιστρέφω αρχίζει το έργο
γλωσσόφιλα κατευθείαν της αφαιρώ το νυχτικό και τα εσώρουχα και ορμάω στα βυζιά της με την γλώσσα μου
κατεβαίνω και αρχίζω ένα τρελό όλο πάθος όλο τρέλα γλειφομούνι που ήταν πεντακάθαρο και χωρίς μυρωδιές
πετάω την πετσέτα και της το δίνω στο στόμα πίπα εξαιρετική αργεί αισθησιακή περιποίηση έτσι όπως μαρέσει
παίχτηκε μόνο ένας δυνατός γύρος με μεγάλη διάρκεια την γάμησα σε πολλές στάσεις στα τέσσερα από πάνω στα πλάγια ορθή στο κρεβάτι το κορίτσι δε σταμάτησε να με φιλάει καθόλη τη διάρκεια του ραντεβού μας
και μόλις χτύπησε το ξυπνητήρι την πότισε σπέρμα στα βυζιά
Η Ρια είναι ενα υπέροχο πλάσμα ευγενέστατη ήρεμη δοτική γουστάρει αυτό που κάνει και το δείχνει με κάθε τρόπο είναι ένα κορίτσι που τολμώ να πω συνδυάζει δουλειά και κέφι
πέρασα μία υπέροχη ωρα μαζί της και ανυπομονώ να την ξαναδώ και πάλι πολύ σύντομα
μέχρι τότε
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Δεκεμβρίου, 2024
Από τις αγαπημένες μου
Eros82
03 Δεκεμβρίου, 2024
MENTOTR Μου !!!!!!!!!! Μου Εφτιαξες Την Μερα !!!!!!!!!!!!!!
Sorococo
04 Δεκεμβρίου, 2024
απίστευτη κοπέλα
K
Kokomil
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3