Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 3 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη , η συναντηση εγινε καπου μεσα στον σεπτεμβρη . Μπηκε μεσα στο δωματιο 5 λεπτα πριν το κανονισμενο φουριοζα χαμογελαστη , ευδιαθετη με ενα πολυ ειλικρινες παθιαρικο πονηρο χαμογελο και διαθεση για ψιλη κουβεντα η οποια εσπασε τον παγο γρηγορα . Μπαινουμε μαζι για μπανιο στο οποιο ξεκινησε ενα πρωτο ερωτικο παιχνιδι .
μετα περασαμε στο κρεβατι με δυνατο τσιμπουκλεταρισμα το οποιο απολαυσα δεοντως γιατι κατα τη διαρκεια του , ηθελε μια να ρουφαει μια να χαζευει τον εαυτο της στον καθρευτη και να μαλακιζεται
αυτο με εφτιαξε ακομη περισοτερο γιατι καταλαβα πως αυτο το καβλιαρικο κοριτσι της διπλανη πορτας , που μου ηρθε με ενα ομορφο καλοκαιρινο λουλουδατο φορεμα , ειχε ορεξη να περασει καλα
ξεκινησαμε τον αγωνα πρωτα απο μπροστα και χωρις να πω τιποτα μου ζητησε να της περιποιηθω και την κωλοτρυπιτσα της ..
εν κατακλειδι μεσα σε μια ωρα αγωνα με τελειωσε 2 φορες , και εγω την τελειωσα 1 .
το αρνητικο ειναι οτι δεν δεχεται δαχτυλα πουθενα
2ο αρνητικο ειναι πως οταν ειχα κουραστει δεν δεχτηκε να ανεβει πανω
οσον αφορα τις φωτο νομιζω πως καποιες φωτο που εχει ανεβασει την αδικουν . εχει τον σωματοτυπο του κοριτσιου της διπλανης πορτας , του κοριτσιου που συναντας στο μετρο ΄η στο λεοφωρειο , εγω προσωπικα παρεβλεψα αυτες τις ατελειες , γιατι το παθος της να ικανοποιησει την καβλα της υπερτερουσε ολων των αλλων .
Εβαλα 5 στη συμμετοχη για την αρνηση της να δαχτυλωσω το ζουμερο της μουνακι και να μου τον καβαλησει ωστε να παρω και γω μια ανασα.
προσωπικα θα την ξανασυναντουσα και θα την ξανασυναντησω

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 08, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Killer 7, John_282, Deadly_words88 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Δεκεμβρίου, 2024
Eυχαριστω για την κριτικη σου,για το απο πάνω το προσπάθησα,απλά δεν βολευόμουν,σε περιμένω ξανά
review reaction 1 John_282, Haris, xan4625 και 1 ακόμα μέλος
03 Δεκεμβρίου, 2024
Καλησπέρα καλό μήνα.
Γιατί θεωρείτε ότι η χρησινοποιηση δαχτύλου στον κόλπο της σεξεργατριας είναι μείον, ενώ το θεωρείτε βασικό & απαραίτητο ?
Αν κάποιος έχει αμυχή, ή οποιοδήποτε μικρο τραυματισμό είναι ρίσκο στο να μεταδώσει κάποιο μικροβιο στον παρτενέρ του.
Η σεξεργατρια μετα θα συνεύρεση με άλλον πελάτη δεν η σύντροφός του καθενός μας, μήπως μπερδεύουμε τα πράγματα?
review reaction 1 Killer 7, John_282
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2