Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 196 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με τον εκ Μολδαβίας πύραυλο που ακούει στο όνομα Μαρία τον περασμένο Νοέμβρη στα γνώριμα λημέρια του Μπιλάκου. Αφού είχε προηγηθεί μια βδομάδα πριν επικοινωνία και κάπου χαθήκαμε στη μετάφραση με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να συναντηθούμε 1 βδομάδα μετά άμεση και άψογη επικοινωνία και κλείσιμο του ραντεβού. Είμαι στην ώρα μου της στέλνω μήνυμα με τον αριθμό δωματίου και σε ένα δίλεπτο ήρθε κι εκείνη. Αφού μονολογούσα απορημένος ''τι στην ευχή με πυραυλάκατο ήρθε;'' Ανοίγω την πόρτα και βλέπω μια σχετικά ψηλή κοπέλα με τέλειο γυμνασμένο σώμα συμπαθητικό πρόσωπο αν και πιστεύω ότι υπερέβαλε στην επέμβαση-πλαστική χειλιών με αποτέλεσμα κάπου να χαλάει ελάχιστα τη συνολική της εικόνα. Πάντως φρικιό δεν την λες σε καμία περίπτωση απλά τονίζω ότι έπρεπε να προσέξει τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια. Μπαίνει μέσα χαμογελαστή ευγενική και κατά τις συστάσεις μας έκανε κίνηση να με φιλήσει η ίδια στο μάγουλο βέβαια πράγμα που το εκτίμησα πάρα πολύ γιατί κάποιες άλλες απλά κάνουν μια τυπική χειραψία. Αποθέτει τα πράγματά της και βουρ στο μπάνιο για ντουζάκι. Βγήκε τσακ μπαμ μ'ένα αρκετά σεξουαλικό μαύρο κορμάκι ήρθε δίπλα μου και ξεκίνησε η μάχη. Γλωσσοφιλα παθιασμένα να θέλει ν'ανεβαίνει πάνω μου να με φιλάει παντού όπως κι εγώ της το ανταπέδωσα αφού με μία κίνηση τη γύρισα για να βρεθεί αυτή από κάτω. Κατέβηκα στο υπέροχο και μοσχομυριστό μουνάκι της που της το περιποιήθηκα δεόντως. Προσπάθησα παράλληλα να τη δαχτυλιάσω αλλά δεν ήθελε κι εκεί ψιλοξενέρωσα. Σειρά της για μία πίπα ονειρική. Τον πήρε όλο βαθιά πότε με παίξιμο πότε χωρίς εννοείται ότι δεν παρέλειψε το deep throat και τα φτυσίματα κοιτώντας με κατάματα μ΄ένα βλέμμα πονηρό και συνάμα λάγνο. Πέρασμα σκούφου και αρχή με ιεραπόστολο. 2ο ψιλοξενέρωμα το γεγονός ότι χρησιμοποίησε τζελ. Το παρέβλεψα και λέω δε γαμιέται σιγά να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας. Η τύπισσα γουστάρει άγριο σκίσιμο αφού σε προτρέπει ν'ανεβάσεις στροφές αλλά όποτε θέλει το γυρνάει σε αργό και χαλαρό σαν να'σαι με την κοπέλα σου. Φωνές από μεριάς της ''έτσι καυλιάρη μου, γι'αυτό ήρθα εδώ για να φάω γαμήσι'' και πολλά άλλα. Πραγματικά το ζει και το γουστάρει αυτό που κάνει. Γύρισμα στα 4 με θέα την κωλάρα της που κρίμα που δεν τη δίνει γιατί θα'κανε θραύση. Κινηθήκαμε στο ίδιο στυλ με το missionary όπου το τέλος δεν άργησε να έρθει καταθέτοντάς το στόμα της όπου διακριτικά πήγε και τα έφτυσε. Ντουζάκι βγήκαμε να ετοιμαστούμε όπου τα είπαμε λιγάκι αρκετά συζητήσιμο άτομο πληρωμή και φύγαμε μαζί. Άλλο ένα που μου'κανε εντύπωση γιατί ξέρω ότι τα call girls πρώτα θέλουν να φεύγουν αυτές και μετά εμείς οι πελάτες. Εν κατακλείδι όπως γράφουν πολλοί εδώ και θα συμφωνήσω είναι vfm που κινείται και σε ρυθμούς gfe αλλά και pse. Θα υπάρξει πάλι επανάληψη κάποια στιγμή

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 02, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
123BigGeorge
Ενεργό Μέλος
3
Πόντοι:
486
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 4 review reaction 1 adesmeftostypos, ant-ant, THV και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Δεκεμβρίου, 2024
"Γλωσσοφιλα παθιασμένα να θέλει ν'ανεβαίνει πάνω μου να με φιλάει παντού"
"Φωνές από μεριάς της 'έτσι καυλιάρη μου, γι'αυτό ήρθα εδώ για να φάω γαμήσι'' και πολλά άλλα"
Να πάρουμε σειρά αφού λέει κ κάνει τέτοια κ άλλα πολλά η σλουρπ..
Καφές
review reaction 1 xan4625
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1