Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 41 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 147579
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με την Melison, διαβάζοντας τις καλές κριτηκές είπα πάω στα δοκιμασμένα.
Η κοπέλα ειναι ακριβώς όπως στις φωτό. Petit γκομενάκι, μικρό γυμνασμένο κωλαράκι, σιλικονάτο οκ βυζι, και πουτανόφατσα. Είναι πολύ ωραίο μουνί, σίγουρα θα γύρναγες να κοιτάξεις αν την πετύχεις στο δρόμο.
Στην επικοινωνία είναι λίγο βαριεστημένη , κρύα θα μπορούσα να πω, αλλά απο την άλλη το κορίτσι δεν τρώει το χρόνο σου με παπαριές.
Μπήκε , έκανε ντουσακι /ετοιμασία , 5 λέπτα και ξεκίνησε τον αγώνα. Μετά το πρώτο φορτίο ξεκίνησε με δική της πρωτοβουλία τον δεύτερο γύρο, ενώ με τα βίας είχε περασει ενα δεκάλεπτο. Δεν ροκανίζει καθόλου χρόνο.
Φανταστική πίπα, πολύ σάλιο, είναι μακράν το δυνατό της σημειο.
Come in face, την ρώτησα, "Νο i'd prefer not" μου είπε. "Come in mouth" μονο, παρόλο που το γράφει στις υπηρεσίες.
Φιλιά πολύ λίγα , χωρίς γλωσσα. Δεν ψηνοταν καθόλου. Είναι ξεκάθαρα για Hardcore καταστάσεις. Αν ψαχνεσαι GFE φαση , να πάς αλλού. Εγω που γουστάρω Combo Χεχε! , με άφησε λιγο με το παράπονο σε αυτό το κομμάτι.
Φαντάστικο μουνάκι, ροζ, πεντακάθαρο , πεντανόστημο!
Δέχτηκε αρκετό σφηρόκοπημα , στα 4, στα όρθια κλπ... Δείχνει να της αρέσει, χωρίς πολλές υπερβολές.
Τελείωμα λοιπόν στα βιζάκια της, με σκαγια να την παίρνουν εν τέλη και στο πρόσωπο , και με ένα "Sorry baby" , μου βγήκε η φάση "στο τσάμπα". 2ή δεν τα καταφέραμε. Ίσως γιατι έχει ενα περίεργο βλέμα που καπώς με σκάλωνε. Λογικά παραξενιά μου. Πάντως προσπάθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Θα έβαζα, Εμφάνιση 8 (πρόσωπο) , Σώμα 9, Γενική συμπεριφορα 8, Διάθεση Σεξ/συμμετοχη 9. Επικοινωνία 4

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή