Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 186 10
Call-Girls 765865
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί πρόπερσι τον Οκτώβριο με την μιλφάρα στο Βασιλάκη που αλλού. Βασικά της έστειλα στο viber σχετικά άμεση απάντηση και αφού καταφέραμε να κανονίσουμε μου λέει να την πάρω τηλέφωνο να ακούσει τη φωνή μου. Της γράφω αφού μιλάμε από εδώ τι τη θες την τηλεφωνική επικοινωνία και μου απαντάει να νιώσει τα vibes αν είμαι καλός άνθρωπος όχι ούτως ώστε να δεχτεί να κάνουμε συνάντηση. Ας πάει και το παλιάμπελο λέω και την παίρνω τηλέφωνο. Αφού μιλήσαμε και μου εξήγησε για πιο λόγο το κάνει και αφού είπαμε τις λεπτομέρειες για το τι θέλω κανονίζεται και το ραντεβού. Έρχεται η πολυπόθητη μέρα είμαι στην ώρα μου στο χοτέλι της στέλνω αριθμό δωματίου και έρχεται μετά από 20 λεπτά. Ανοίγω την πόρτα και πραγματικά μου έπεσαν τα σαγόνια μάγκες. Μια γυναικάρα γύρω στα 44 με φοβερή κορμάρα παρόλο που δε γυμνάζεται απ΄ότι μου είπε και κάτι πυραυλόβυζα που σε προκαλούν να πέσεις να τα φας. Μπαίνει στο μπάνιο για ντουζάκι βγαίνει και αρχίζει η μάχη. Αυτά τα προκαταρκτικά δεν ήθελα να τελειώσουν ποτέ. Αγκαλιές σφιχτές σαν να σ'έχει γραπώσει παλαιστής φιλιά με γλώσσα παθιασμένα να προσπαθεί να κάνει κάτι αεροπλανικά γυρίζοντας μία απ'τη μία και μία απ'την άλλη κι εγώ να κοντεύω να δεθώ σα ναυτικός κόμπος. Αφού έπεσε η προσεγμένη περιποίηση στις βυζάρες της φιλιά σε λαιμό πίσω από αυτί κατεβαίνω στο καυλωμένο της μουνάκι. Το έγλειφα με τέτοια μανία ενώ παράλληλα τη δαχτύλιαζα κι εκείνη κόντευε να χύσει. Μου λέει να το πάω πιο σιγά όπως κι έκανα. Ύστερα ανέλαβε δράση εκείνη. Τσιμπουκάρα για όσκαρ. Παιχνίδια με τη γλωσσίτσα της στο κεφαλάκι ρούφηγμα στις μπάλες deep throat φτύσιμο παίξιμο και όλα αυτά να με κοιτάει μ'ένα γατίσιο βλέμμα όλο υποσχέσεις για το τι θα επακολουθήσει που μ'έκανε τούρμπο η άτιμη. Πέρασμα σκούφου και αρχή με missionary. Στη συνέχεια είχαμε το cowgirl που ενώ ανεβοκατέβαινε μου έφερνε και τους βύζους της στα μούτρα για γλείψιμο και ελαφρύ δάγκωμα των ρωγών της. Και για το τέλος έμεινε το πρωκτικό της. Εκεί μιλάμε έδωσε ρέστα. Φοβερό στήσιμο με μηδέν κλέψιμο κι έδωσα πόνο. Αντέχει σε ότι ρυθμούς γουστάρεις. ''Έλα baby ξέσκισέ με'' και πολλές άλλες ωραίες κουβέντες για μπουστάρισμα. Εν τω μεταξύ η ώρα είχε περάσει και δεν έλεγα να ολοκληρώσω. Ρε αμάν ρε ζαμάν προσπαθούσα με νύχια και με δόντια τίποτε. Με τα πολλά με τα λίγα και αφού μου είπε ''εγώ απόψε θα πιω σπέρμα πάει και τελείωσε'' έκανε τα μαγικά κολπάκια της ώσπου εδέησε να έρθει το τέλος μέσα στο στόμα της καταπίνοντάς τα και ρουφώντας με μέχρι τελευταίας σταγόνας. Μπανάκι και οι 2 μαζί βγήκαμε και μέχρι να ετοιμαστούμε να φύγουμε τα λέγαμε λίγο. Πρόκειται για ένα πολύ καλό κορίτσι με τεράστια ανθρωπιά και χρυσή καρδιά η οποία δεν έχει περάσει λίγα στη ζωή της. Εύχομαι να'σαι καλά μωράκι μου γιατί πέρα από αυτό που κάνεις αξίζεις σαν άνθρωπος τα καλύτερα στη ζωή σου. Εννοείται ότι με την 1η ευκαιρία θα την ξαναδώ. Και θα συμφωνήσω με τις προηγούμενες κριτικές των συναγωνιστών που λένε ότι νιώσανε σαν να παίξανε σε τσόντα. Αυτό ακριβώς ένιωσα κι εγώ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: