Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 6 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 25489
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καλημερα παιχτες.μυστες,χυστες ,και τους λοιπους τιτλους και χαρακτηρισμους που μου διαφευγουν.
Εν ωρα εργασιας μπουμπουναω απο μια 50αρου 2τετραδες η μια ακλαφτη και η αλλη 1 Νότιγχαμ Φόρεστ, Χ Ντορμουντ Χ Λεβαδιακο Χ Βολο.
Σχολαω απο την δουλεια το κεφαλι μου ειναι πηγμενο το σωμα σε κακη κατασταση κανω. μπανιο τρωω ετοιμαζομαι να γινω κουβερτουλης, κρεβατουλης και να αφεθω στην αγγαλια του μορφεα καθως παταγα κουμπι αλλαγης καναλιου του κοντρολ τηλεορασης και εφερνα ψυχωτικες γυροβολιες στο κρεβατι σκαει το φλασ ρε τυπε εχεις τζογαρει δεν κοιτας τι εχει συμβει?Κοιταω το μεσο της αποχαυνωσης με το που ειδα οτι εκανα νικη δεν ηθελα να κανω τιποτα απο αυτα που σας ανεφερα πριν.Επικοινωνια μεσο sms πρωτα με τους αγγελους ρωταω για αργα μου αναφερουν καταλογο ,των κοιταω χαρηκα για την επικοινωνια ευχαριστω γεια σας.
Στελνω στους γκλαμουρες μου λενε το μενου το κοιταω και επιλεγω την εν λογω.
Η εταιρα μπηκε μες στο δωματιο η φωτο ειναι παλιες ομως ειναι μια συμπαθητικη και γοητευτικη μιλφαρα την κερασα μπηκε στο μπανιο βγηκε σωμα καλα διατηρημενο φυσικα παιζουν μιλφαρες με ποιο καλα κορμια αλλα δεν υπηρχε κατι αποκρουστικο και αντιαισθητικο και εγω σαν 50αρης που ειμαι αρκετες φορες πληρωνω σε ελεοτριβεια τετοιες ηλικιακα κοπελες οι οποιες εχουν υψηλα στανταρ αποδοσης ειναι συνηδητοποιημενες και καλυτερες απο νεαρες τιγκα στις αισθητικες παρεμβασεις ερχονται στα ραντεβου πλακωμενες στην κοκα η στα ξυδια τηλεφωνο συνεχεια σε συνομιλιες με των γαμια και εκμεταλευτη των χρηματων τους και υπηρεσιες κατω του μετριου.
Η Εταιρα ειναι προσχαρη παιχνιδιαρα θελει να περασεις καλα ωραιο στοματικο ωραια περιποιηση γενικα παιχτηκαν 2 γυροι ωραιου σεξ με πρωκτικο και σιμ της το δινω γιατι ηταν αργα οσοι ειστε πιπιπινολατρες δεν ξερω αν θα σας αρεσει σε Ευχαριστω Λιανα Σε ευχαριστω ΟΠΑΠ καλα να μα στε ολοι μας

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
370€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Ανώτερος
49
Πόντοι:
6.755