Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 5 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 15504
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καυλες ξανά και μετά από επικοινωνία με αγγέλους που κάτι θέλω αλλά δεν μπορεί γιατι είναι φουλ προτείνουν 3 4 ονόματα και καταλήγω στην ΙΝΑ.
Έρχεται η κοπέλα ακριβώς με casual εμφάνιση και η πρώτη άποψη λες ότι έχει ένα ομορφο πρόσωπο (αν σου αρέσει του Σλαβικής φυλής) περίπου στα 29 με 30 θα την έκανα γιατί το προσωπάκι ήταν αρκετά φρέσκο ?
Πιάσαμε κουβέντα για κάνα 5 λεπτο, με ρώτησε αν μπορεί να κάνει ηλεκτρονικό ,και κερασα ένα κρασάκι να σπάσει ο πάγος.
Σιγά σιγά βγάζουμε ρουχαλάκια και ανακαλύπτω ενα σώμα μοντέλου, αδύνατο, χωρίς μεγάλο στήθος αλλά όμορφο για άγγιγμα, απαλό και καθαρό, μοσχοβολουσε και μπορώ να πω ότι το χάρηκα αρκετά καθώς το γευόμουν.
Έδειξε να το απολαμβάνει και έβγαζε κραυγές καθώς τελείωσε (το πουλί μου στην φωτιά δεν το βάζω)
Το στοματικό της πολύ καλό καθώς ξεκίνησε για αρχή με μπάλες και μετά βαθύ χωρίς χέρι και με υπομονή.
Ανέβηκε από πάνω και τα πήγε πολύ καλά μέχρι που την έβαλα εγώ από κάτω και μετα απο αρκετό σφυροκοπημα χωρίς διαμαρτυρία ολοκλήρωσα και εγώ.
Μπάνιο, ντύσιμο,πληρωμή και συνέχισε τον δρόμο της......

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 29, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν