Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 2 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 12336
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση σήμερα με Βικτώρια, μετά από παρότρυνση της Νικόλ, πολύ όμορφο πρόσωπο μακριά μαλλιά μαύρα κοντό αλλά γλυκό πούτανο , ωραίο βυζάκι με ρωγίτσα για πιπίλα κωλάρα λίγο πεσμένη αλλά καλή και γενικά αυτό το στιλ που μου αρέσει. Η Κοπέλα ήρθε όμορφα ντυμένη όπως ζητήθηκε με φουστίτσα κοντή τοπάκι και τακούνια. Μετά την αρχική γνωριμία και αφού ήπιαμε λίγο κρασάκι πήγε στο μπάνιο για φρεσκάρισμα και μου έσκασε με ζαρτιέρες και μαύρες κάλτσες. Φιλάει αισθησιακά με γλώσσα και της αρέσει να σε περιποιείται κατεβαίνοντας χαμηλά με πολύ καλή πίπα με deep και πέρασμα από μπάλες. Εγώ ανταπέδωσα με περιποίηση στο ωραίο της αιδοίο μέχρι που την έκανα να τελειώσει με σπασμούς. Στο τελείωμα δέχτηκε δάχτυλο πίσω με ευχαρίστηση αλλά όχι βαθειά. Γιαυτό συνιστώ προσοχή και σιγά σιγά μην είσαστε ατσούμπαλοι. Παίχτηκαν αρκετές αλλαγές στάσεων με κορυφαία στα τέσσερα λόγω της θέας, στις οποίες ακολουθούσε με ευχαρίστηση. Ευχαριστώ τη Νικόλ που μου πρότεινε τη Βικτώρια παρόλο που είχα ενδοιασμούς επειδή δεν υπήρχαν κριτικές πέρασα σούπερ και θα προσπαθήσω να τη ξαναδώ μέχρι να φύγει. Καλή συνέχεια σε όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 29, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί