Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 16 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 48849
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μηνυματάκι στὸ γραφεῖο γιά τὴν Μπάρμπι ποὺ δέν ἦταν διαθέσιμη τὴν ὥρα ποὺ ἤθελα. Ἐναλλακτική ἡ Τάγια. Πάω στὸ ξενοδοχεῖο. Στὸ πρῶτο τηλεφώνημα στὶς 18:55 μοῦ λένε: « Θά σᾶς πάρουμε τηλέφωνο νά σᾶς ποῦμε τὸ δωμάτιο ὅταν θά’ναι ἕτοιμη ». Στό δεύτερο στὶς 19:00 ποὺ πῆρα ἐγώ γιατί μέ εἶχαν ξεχάσει, μοῦ τό δίνουν καί ἀνεβαίνω. Κατάφερα νά περάσω χωρίς ἐπιθεώρηση στὴ ρεσεψιόν. Ὁ πορτιέρης μέ πέρασε γιά κάποιον ὑπάλληλο ποὺ ἀνέβαινε μαζί μέ ἕναν ἄλλο ὑπάλληλο – προηγεῖτο ἕνας ἄλλος κύριος ἐμοῦ χωρίς ἔλεγχο κατά δύο βήματα – καί ἡ ρεσεψιονίστρια κοίταζε κάτι χαρτιά. Τά κοίταζε μιά ὥρα μετά καί ὅταν κατέβηκα.
Ἐμφάνιση: ὄντως ἔχει πάρει κιλάκια, εἰδικῶς στὴν κοιλιά καί λιγώτερο στὸ στῆθος τὸ ὁποῖο ἔχει χαλαρώσει, ἄν καί κάτι μοῦ λέει ὅτι ἐξ ἀρχῆς δέν ἦταν σφικτό. Πρόσωπο πιό φεγγαρωτό. Πόδια ἀκόμη λεπτά. Μαλλιά ὡραῖα. Ἡλικία γύρω στὰ 27-28 τὴν ἔκανα. Φωτογραφίες παλιές ὄχι τόσο ἀπό ἄποψη χρόνου ὄσο ἀπό ἄποψη βάρους: τὰ πῆρε τὰ κιλά σέ σύντομο χρόνο. Μοντελάκηδες μακριά. Ὄσοι εἶναι λίγο Ἀνατολίτες καί θέλουν γυναῖκες λίγο γεματοῦλες ἐδῶ. Γιά μένα στό ὅριο. Ἔχω δεῖ καί καλύτερες ἀλλά καί πολύ χειρότερες.
Ὑπηρεσίες: σκληροί γαμιάδες μακριά. Ἀπαιτητικοί τύποι ἰδίως ἀπό ἄποψη στάσεων μακριά. Ἀγαπούληδες καί ἄνθρωποι ποὺ ἐκτιμοῦν τὸν λιτό αἰσθησιασμό ἐδῶ. Ντουζάκι γιά μένα. Βγαίνοντας μέ ρωτᾶ ἄν θέλω μουσική. Ἀπαντῶ: « Γιατί ὄχι ; » Ἀγγλικά καλά. Ξαπλώσαμε. Μπαλαμούτι καί φιλάκια αίσθησιακά ποὺ ἔγιναν γλωσσόφιλα. Ταυτοχρόνως μοῦ ‘πιανε τὴν ποὺτσα καί ἀγκαλιαζόμασταν ξαπλωμένοι στὸ πλάι. Ὕστερα ἀπό λίγο πίπα: πολύ καλή μέ πολλά τεχνάσματα, εἰδικῶς γύρω ἀπ’ τὴν κεφαλή. Μετά λίγα ( γλωσσο ) φιλιά. Προτείνει σέξ, ἀντιπροτείνω πίπα ξανά. Αὐτήν τὴν φορά περιποιεῖται καί τἀ ἀρχίδια. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ! Τά ἐξαφάνιζε! Ὅλα αὐτά μέ χρήση καί χεριῶν ποὺ ἐγώ προτιμῶ. Σέ λίγο ξαναπροτείνει σέξ, ἀντιπροτείνω γλειφομούνι. Τῆς ἀρέσει, ἀλλά χωρίς δάκτυλα παρά μόνον ἐξωτερικῶς, ἄγγιγμα καί χάδι δηλ. Ἔλεγε διάφορα καί στὰ ἀγγλικά καί στὰ ρώσικα. Σέ κάποια φάση ἔχυσε μέ σπασμούς καί περάσαμε στό κύριο σέξ. Ἱεραποστολική. Πολύ στενή, γλωσσόφιλα. Ὕστερα ἀπό ἕνα-δυό λεπτά ἔχυσα, ἀλλά ἔμεινα καυλωμένος δυό-τρία λεπτά ἀκόμη ὁπότε συνέχισα νά τὴ γαμῶ μέχρι πού ἔχυσε καί αὐτήν μέ σπασμούς πάλι. Ὅλα αὐτά μέ ἕνα αἰσθησιασμό ποὺ μοῦ θύμιζε τὴν πρώην σύζυγο πρίν + 14 ἔτη.
Τότε ξαπλώσαμε ἀγκαλιασμένοι. Ἔχωσε τὸ κεφάλι της στὸν ὧμο μου, κλείσαμε καί οἱ δύο τὰ μάτια. Θά μποροῦσε νά μᾶς εἶχε πάρει καί τοὺς δυό ὁ ὕπνος. Αὐτήν τὴν πῆρε ὕστερα ἀπό δυό λεπτά. Δέν κράτησε ὅμως πολύ – τὸ πολύ 5 λεπτά τό ὅλον σκηνικόν - καί ξύπνησε. Ὅλα αὐτά μέ ἕνα ὑφέρποντα αίσθησιασμό Ὅπως ἀκριβῶς μὲ τὴν πρώην σύζυγο πάλι. Μόνο ποὺ ἡ σύζυγος ἦταν πιό δραστήρια ἀπό ἄποψη στάσεων καί σέ ἕνα-δυό « σερβίς » ἀκόμη. Ἀλλά ἐντάξει, Μοῦ θύμισε πρίν +14 ἔτη ποὺ παρά τὰ προβλήματα καί τὸν χωρισμό στό τέλος, δέν εἶχα οὔτε τὶς εὐθύνες, οὔτε τὰ προβλήματα καί σίγουρα οὔτε τὴν ἡλικία ποὺ ἔχω τώρα.
Πάει τουαλέτα μέ τὸ ποὺ ξύπνησε. Ἐπέστρεψε στὸ πί καί φί. Εἶχα ὅμως τὴν εὐκαιρία νά δῶ τὴν ὥρα: 19:46. Λίγα πράγματα ἀλλά μεγάλη διάρκεια καί ἀπόλαυση. Βγαίνοντας, ξάπλωσε δίπλα μου καί μέ ρώτησε ἄν θέλω πίπα: 15 λεπτά πρίν τὸ τέλος. Δέν τό’χω καί μάλιστα ὑπό πίεση. Ἀπ’ τὴ στιγμή ποὺ ξύπνησε μέχρι ποὺ ἔφυγα, μοῦ ‘λεγε ὅτι ἔχω « καλή, θετική ἐνέργεια », « ὅτι μέ συμπαθεῖ πολύ» καί ὄτι τὴν πῆρε ὁ ὕπνος γιατί ἔνιωσε ἀσφαλής. Πάω γιά ντούς, βγαίνω καί... μοῦ δίνει δῶρο μιά σοκολάτα γιατί μέ συμπαθεῖ. Αἰφνιδιάσθηκα, γέλασε καί τῆς εἶπα: « Συνήθως γίνετια τὸ ἀντίθετο ». Γελάσαμε. Ντύθηκα καί ἔφυγα. Ξέρω ὅτι ἔχει μικτές καί μέτριες κριτικές, ἀλλά ἐγώ πέρασα καλά γιατί μέ πῆγε στὰ 20 μου καί ξέχασα τὶς ἔγνοιες μου. Δέ θά ξαναπήγαινα καί λόγω ἐμφανίσεως ἀλλά καί γιατί πολύ σπάνια κάνω ἐπανάληψη: θέλω ποικιλία

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 28, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
hornyasfuck
Ανώτατος
31
Πόντοι:
12.896
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 BigMountain, Yatoputso, Rokko28 και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Νοεμβρίου, 2024
Είστε ένας ποιητής, ένας λογοτέχνης, ένας φιλόσοφος του έρωτα.
29 Νοεμβρίου, 2024
Δηλαδή ούτε ένα σκαμπιλάκι στον ποπό δεν έφαγε;Δάκρυ
29 Νοεμβρίου, 2024
Απολαυστική κριτική, όπως πάντα! Εύγε για τη χρήση του πολυτονικού συστήματος.
29 Νοεμβρίου, 2024
Ε!
Δεν μπορώ!!
Αφού την είχες ταράξει την πρώην στην ορθογραφία
ήθελες και σοκολάτα δώρο?Ματάκι
review reaction 3 xan4625
29 Νοεμβρίου, 2024
..αλλά για ένα ξεφόρτωμα , καλή είναι ΜατάκιΜατάκιΜατάκι
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5