Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 1 10
ΠροβεβλημένηΝέα
Call-Girls 6163
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ο τίτλος από το τατουάζ που έχει στο δεξί χέρι..

Άμεση και εύκολη συνεννόηση με το γραφείο κλείσαμε δυο μηνύματα.

Η κοπέλα έφτασε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου 10 λεπτά νωρίτερα. Είναι ολόιδια με τις φωτογραφίες της, οι οποίες είναι ακριβέστατες τόσο στο ύψος όσο και στα κιλά όσο και στο πρόσωπο με εξαίρεση τα λίγα σημάδια ακμής, τα οποία έτσι κι αλλιώς δεν ήταν πρόβλημα αλλά και με το χαμηλό φωτισμό δωματίου δεν φαινόταν καν.

Η κοπέλα είναι 22 χρονών, φρεσκαδούρα, πάρα πολύ όμορφη με νεανική επιδερμίδα, με εξαίρεση την πλάτη όπου έχουμε κάποια σπυράκια, είναι βελούδο και πολύ σφιχτή. Πραγματικά ρουφάς νιάτα.

Βυζακια οντως 2,5αρια+ φυσικά, με κάποια πτώση, με ρώγα που ανταποκρίνεται φουλ. Στο cowgirl που κάθονται ωραία, είναι ένα ποίημα να την κοιτάς όπως κοπανιέται απάνω σου. Φυσικό σφιχτό κωλαρακι για σφαλιάρες, τις οποίες γουστάρει. Δεν ξέρω ποια θεά είναι πιο μαγευτική, του από πάνω ή της όμορφης κωλοτριπιδας της… Αχ και να την έδινε.. Στο σύντροφο μάλλον την έδινε γιατί φάνηκε δουλεμένη.

Πρωτάρα στο επάγγελμα και πρώτη φορά στην χώρα μας.

Δεύτερη μέρα στο άθλημα, και δήλωσε κουρασμένη σήμερα γιατί είχε ξυπνήσει λέει νωρίς. Αυτά φάνηκε και στην συμπεριφορά της που ήταν γενικά άνευρη και υποτονική. Νομίζω αν και μένει μακριά από το μέτωπο, ο πόλεμος την έχει επηρεάσει ψυχολογικά σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Πρωτοβουλίες όχι.

Αγγλικά μέτρια, αλλά γινόταν δουλειά.

Πίπα με πολύ χέρι, αν βελτιώσει την τεχνική και έχει λίγο παραπάνω ζωντάνια, μπορεί να εξελιχθεί.

Δάχτυλα όχι.

Γλειφομουνι δέχεται, αλλά δεν αντιδρά. Δηλωσε ότι άμα της αρέσει χαλαρώνει και μπαίνει σε φάση ζει και δεν αντιδρά… δεν το έφαγα, αλλά πάμε παρακάτω.

Πεντακάθαρη πάντως, με πανέμορφο μουνακι, φουλ ξυρισμένη.

Φιλιά επιφανειακά χωρίς γλώσσα.

Υπό κάποιες γωνίες στο ιεραποστολικό, το οποίο απαιτεί να είναι η πρώτη στάση σε κάθε γύρο, πονάει όποτε θέλει εκεί χαλαρούς ρυθμούς. Στο doggy θα δεχθεί και δυνατό κοπάνησα κατά το οποία βγάζει αληθινές κραυγές.

Είναι παρα πολύ στενή, και όταν της ανέβει σφίγγεται οπότε ευτυχώς που είχα λιπαντικό μαζί μου γιατί αλλιώς δεν θα βγάζαμε πάνω από δίλεπτο.

Άμα τις πεις αλλάζει στάσεις, τουλάχιστον στο κρεβάτι. Δεν την δοκίμασα σε κάνα καθρέπτη ή πουθενά αλλού λόγω και της διαφοράς ύψους.

Είναι ευχάριστη κοπέλα, αλλά κάπως θλιμμένη. Σίγουρα είναι για χαλαρές καταστάσεις και ήρεμα ραντεβού. Στο σεξ όμως άμα νιώσει ασφάλεια θα ακολουθήσει και σε πιο έντονα πραγματα.

Αν την βάλουν να κάνει κανένα φροντιστήριο με καμία έμπειρη και σωστή κοπέλα θα κάνει θραύση.

Μπορεί και να την ξανά έβλεπα, αν και ελπίζω η επόμενη συνάντηση που θα έχω να είναι από πρώην επαρχία της χώρας της..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 27, 2024
Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
510€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
GeneralWinter
Ανώτατος
54
Πόντοι:
11.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Pa Luki Luk, Milfomaniac και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Νοεμβρίου, 2024
Πολυ νεροβραστο γαμησι φαινεται να κανει η μικρη, η βαθμολογια σου ειναι αρκετα πανω σε σχεση με οσα περιγραφεις. Τουλαχιστον επρεπε 6 μην σου πω και 5 στην συμμετοχη να βαλεις.

Μονο για γερομπισμπικαρους που θελουν να ξανανιωσουν ισως αξιζει οπως μας τα λες.
review reaction 1 Haris
29 Νοεμβρίου, 2024
Shy princess Ματάκι

Πάντως θεωρώ ότι αρκετά επικής ήσουν στη βαθμολογία!
review reaction 1 Haris
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2