Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 24 10
Call-Girls
71848
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ξεκινάω την κριτική με την σειρά των γεγονότων. Επικοινώνησα με το γραφείο, έπειτα από άκυρο ανεξάρτητης κοπέλας. Πολύ γρήγορη συνεννόηση και μετά από 2 ωριτσες στον χώρο της. Στο ενδιάμεσο έκανα ένα review τις κριτικές να τις θυμηθώ. Ναι, η κοπέλα είναι διαφορετική από τις φώτο. Δεν ισχύει όμως και το 30 κιλά παραπάνω που αναγράφεται στην προηγούμενη κριτική. 7-8 κιλα παραπάνω πάντως τα έχει, όπως και ένα σκεμπεδακι που για εμένα δεν ήταν αντιαισθητικο. Δεν θα τραβούσε τα βλέμματα έξω, αλλά έχει ματαρες και εξαιρετικό κωλο. Το βυζι δεν είναι όπως στις φωτογραφίες, αλλα για τα δικά μου γούστα μια χαρα, και ειδικα όπως κουνιόταν στο ιεραποστολικο, εξαιρετικό. Τα πειραγμένα χείλη δεν μου άρεσαν. Πραγματικά γιατί κανουν τέτοιες επεμβάσεις? Γενικότερα, πάντως η κοπέλα έβγαζε μια γλυκύτητα και περιποίηση που ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν στην συγκεκριμένη συνάντηση. Παιχτηκαν δύο καλοί γύροι με missionary, doggy reverse cow. Τσιμπουκι καλό και στους δυο γύρους χωρίς να είναι βαθύ ωστόσο. Τα σιδεράκια δεν ενόχλησαν κάπου. Στο ενδιάμεσο μου έκανε ένα λαφρυ μασάζ που μου άρεσε αρκετά. Θετικό το πρόσημο στο σύνολο. Ίσως θα την ξανασυναντουσα μιας και επιλογές στην πόλη δεν είναι και πολλές.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 27, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού