Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 43 10
Call-Girls 106876
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συναντηση στο γνωστο ξενοδοχειο λιγες ωρες μετα απο την συνεννοηση με το γραφειο.
Με υποδεχτηκε με σεξι κοκκινα εσωρουχα και χαμογελαστη. Η υποδοχη με μεγαλο σεβασμο και δειχνοντας κατανοηση για το ξαφνικο που μου ηρθε με την ομορφια της.
Η επικοινωνια της καλη, προσχαρη η γκομενα αλλα και πολυ τιμια. Μπηκε κατευθειαν στο τρυπακι να με βαλει στο προγραμμα και μετα την προετοιμασια μου στο μπανιο κατευθειαν πεσαμε στο κρεβατι και αρχισαμε τα φιλια. Πολυ γρηγορα αρχισε μια υπνωτικη πιπα που με καυλωσε παρα πολυ και μετα απο λιγο στημενη στα τεσσερα της τον εδινα δυνατα και εχυνα.
Καταφερε ευκολα και δευτερη στηση για δευτερο γυρο και ηταν προθυμη και πανετοιμη. Καναμε λιγο ερωτα με ιεραποστολικο και μετα παλι στησιμο στα τεσσερα. Δεν μπορουσα να παρω τα ματια μου απο τον κωλο της και εκεινη βογγουσε πολυ πειστικα.
Γενικα ειναι επαγγελματιας με ηλικια κοντα στα 35 και εχει καλη εμφανιση ενω το σωμα της ειναι κοντα στο τελειο. Στο gfe κομματι μου αρεσε πολυ γιατι σε αφηνει να την χειριστεις σαν γκομενα σου και ειναι πολυ καθαρη. Σε πιο γρηγορες στροφες ειναι το ιδιο καλη αλλα δεν ειναι για τσοντοκατασταση κατα την αποψη μου.
Την τιμη την βλεπω λογικη για την ποιοτητα της εμπειριας μαζι της, οποιος δεν εχει θεμα να τα δωσει πρεπει να την δοκιμασει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 25, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
15
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pa Luki Luk, andronikos3, petran 19866266 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Νοεμβρίου, 2024
ωραια γυναικα και αριστοκρατικη και φυσικα κορμαρα. για μενα παιρνει πανω απο 7 στο προσωπο
review reaction 1 xan4625, Haris, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1