Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 8 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 40882
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ρε Νικόλ…. Σταμάτα να την διαφημίζεις, θα την ξεκάνουν. Money Mouth
Σοβαρά, ΜΠΡΑΒΟ!!!Σημάδι φιλιού

Όπως είπα και στον κουμπάρο μου, ερωτεύσιμο κορίτσι. Ουάου καρδιές!
23 χρονών (όσο λέει). Οι φωτο την αδικούν, είναι πολύ καλύτερη. Είναι 100/100 αλλά πολύ καλύτερη στην πραγματικότητα.
Πρόσωπο γλύκα, σώμα πολύ καλό, κώλος φοβερός. Καλά αν τον έδινε θα γινόταν της πουτάνας.
Τι να πω πραγματικά …..
Πέρασε μια ώρα και ούτε το κατάλαβα
Γλυκιά, δοτική, ευχάριστη, με χιούμορ, και στο sex? Παπάδες! Σε τίποτα όχι και αντέχει.
Φοβερή προσποίηση ότι γουστάρει πολύ, από ηθοποιία 10 με τόνο! Αλλά στα παπάρια μου, ξέρω τι γίνεται. Τι να πει στο 23χρονο ο 50αρης ? Αν και λέει ότι της αρέσουν οι μεγαλύτεροι. Δείχνει και κάνει ότι το γουστάρει αλλά ήταν πολύ ειλικρινείς στο τέλος, «θέλω να περνάνε καλά οι άντρες μαζί μου αλλά εγώ για να περάσω καλά θέλω συναίσθημα, οπότε δύσκολο». Το καταλαβαίνω απόλυτα και μπράβο που το λέει.
Πίπα πολύ καλή βαθιά αλλά όχι DT, και δεν με νοιάζει. Γλύφει τα π…. και όλα. Φοβερά φιλιά αν και λίγο κρύα τα χείλη. Τα χείλη στην αίσθηση είναι σαν ψεύτικα αλλά μου είπε όχι. Δεν έχει λόγο να μου πει ψέματα, μάλλον δεν θυμάμαι πώς είναι τα χείλια 23αχρονης. Κάναμε 4 στάσεις, σε όλα να το ζει και να χαϊδεύει, πολύ ωραία αίσθηση.
Την έχυσα σε ιεραποστολικό όσο πιο βαθιά ήμουν – είχα φοβερή καύλα που γαμούσα αυτό το πιπίνι – και το μόνο που έκανε ήταν να με πάρει αγκαλιά. Ούτε να φύγω από πάνω, ούτε να δει προφυλακτικό. Πραγματικό GFE που εγώ δεν το έχω ζήσει ποτέ με πουτάνα.
Δεν είχα δύναμη για 2ο γύρο, τα είπαμε, έκανε ντουσάκι και έφυγε. Είχε χτυπήσει μήνυμα, αλλιώς ήταν χαλαρή αυτή.
Και ναι από τον «έρωτα» και το πόσο καλά περνούσα την φίλησα. Ρε τι τραβάω στα 50…..Κεφάλι σε τοίχο!
Να πάτε, θα περάσετε τέλεια.
Προσοχή ρεμάλια… φερθείτε της καλά, το αξίζει.
Θα πηγαίνω κάθε εβδομάδα όσο είναι εδώ, περίπου μέχρι τις 20/12.

Γαμάτε! Κάνει καλό. Πλατύ χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 26, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου