Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 6 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 31591
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Αποφάσισα να συναντηθώ κι εγώ με την Angel πριν λίγες μέρες (ημερομηνία ενδεικτική).Επέλεξα τον τίτλο "ούτε καν" γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν έχει διάθεση για sex.Γιατί 1ον ξεκίνησε να μου λέει με τα λίγα αγγλικά που γνωρίζει πως είναι και καλά κλασάτη και ότι δεν είναι για δυνατό sex (όλα αυτά πρίν την ακουμπήσω).Στη συνέχεια ξεκίνησε πίπα ρηχή κατά τη διάρκεια της οποίας πιο πολύ έγλειφε και φύλαγε τον κορμό παρά τον έβαζε στο στόμα της.Στη συνέχεια sex σε 2-3 στάσεις κατά τη διάρκεια των οποίων έκανε ότι μπορούσε για να μπει το πέος μου μέσα της μέχρι τη μέση το πολύ (λες και έχω πέος σε μέγεθος αγγουριού) γιατί μου έλεγε ότι πονούσε,υπό αυτές τις συνθήκες κάποια στιγμή το πέος έχασε τη στύση του και αναγκάστηκα να βγάλω το προφυλακτικό.Μετά από λίγο της ζήτησα να μου το παίξει για να ξαναέρθει σε στύση κάτι το οποίο δέχτηκε να κάνει.Ξαναπροσπάθησα να γαμήσω αλλά ακολούθησε την ίδια τακτική (δεν με άφηνε να διεισδύσω ιδιαίτερα) είτε χρησιμοποιώντας χέρια,είτε χρησιμοποιώντας τα πόδια της,είτε με την κλήση του σώματος της.Με αυτά και με αυτά τελικά έχυσα με τα χίλια ζόρια μία φορά.Προσπάθησα να το κάνουμε και δεύτερη φορά αλλά η κυρία δεν ήθελε και μου πρότεινε
να μου τον παίξει ίσως για να μην ιδρώσει,και πρίν ολοκλήρωθεί η μία ώρα (στα 50 λεπτά) χτύπησε το κινητό της και μου είπε ότι πρέπει να φύγει (ενώ μου τον έπαιζε),τότε της είπα οκ μπορείς να φυγείς με κάπως απότομο τρόπο για να την κάνω να καταλάβει πως δεν μου άρεσε αυτό που έκανε.Στη συνέχεια πλύθηκε και αφού ντύθηκε μου έδωσε ένα φιλάκι για να με καληνυχτήσει.(Την κριτική την γράφω για να κάνω όσους σκέφτονται να την συναντήσουν να το ξανασκεφτούν - κάποιες γυναίκες δυστυχώς που κάνουν το επάγγελμα δουλεύουν τον κόσμο,να το πω αλλιώς,μας περνούν για βλάκες).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 20, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή