Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.2 1 10
ΠροβεβλημένηΝέα
Call-Girls 2482
Γενική βαθμολογία

3.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Συνάντηση στο χωρο μου πιπινακι με ωραίες φωτογραφίες , ανοίγω τη πόρτα και τι να δω ; 10 κιλά πάνω και πρόσωπο όχι τόσο γλυκό όσο στις φωτογραφίες. Μεγάλα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και άγρια. Οκ λέω δεν μαμεται ένα άδειασμα να κάνουμε κι όλα καλα .

Κάθισε τις λέω, να τα τα μούτρα μέχρι το πάτωμα, τι έχεις της λέω, είμαι ξενερωμενη λεει , να τα μας λέω ξεκινήσαμε για να μην ξενερώσω κι εγώ μήπως να ξεκινήσουμε σιγά σιγά?

Ξεκινάμε πάω να φιλήσω non kiss μου λέει, οκ λέω, πάμε για πιπα , επιφανειακή με μουτρα λες και της έδινες μουρουνελαιο ! Και να πεις δεν είχα πλυθεί, μπανιαρισμενο τον είχα! Αντε λέω πάμε να μπούμε μήπως τελειώσω τουλάχιστον, τη ρίχνω ανάσκελα κι εκεί γίνεται το θεϊκό, no no μου λέει slowly, πόσο πιο σιγά μωρη μη μου απτου πως θα αδειάσω με παλάμη;
Βγαίνω μπαίνω και πάλι και πάλι κι αυτη βαριέται κι εμένα και τη ζωη της !

Ο,τι πιο σιχαμένο σε συμπεριφορά να σε αντιμετωπίζει όχι απλά σαν αγγαρεία αλλά σαν να σου κάνει χαρη που τη γαμας ! Και ξαναλέω διάθεση 0 , εμφάνιση 0 , ευγένεια 0 , τι ήρθες να κάνεις μανδαμ?

Από μένα ένα τεράστιο όχι, αν και κακές κριτικές δεν θέλω να γράφω γιατί ακόμα είμαι μικρός μπροστα σε γίγαντες εδώ μέσα αλλά η τύπισσα είναι προς αποφυγή!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 24, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Alex_BigBoy
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 linear, hornyasfuck, th0dor1s και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Νοεμβρίου, 2024
Είναι μεγάλο ξενέρωμανα. Και για τα πεταμένα λεφτά, αλλά πιο πολύ γιατί οι φόλες ρίχνουν τη διάθεση. Φταίει και το γραφείο που δεν τις διώχνει.
review reaction 1 Bartender 74, Alex_BigBoy
26 Νοεμβρίου, 2024
Πρωτοφανές να σου λέει στα ψυχρά ότι είναι ξενερωμένη. Υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να είναι θύμα trafficking, σε καμία άλλη περίπτωση δεν λέγεται αυτό το πράγμα. Καταλαβαίνω ότι πλήρωσες για να την πηδήξεις, αλλά από την στιγμή που ξεστομίζει τέτοια βόμβα, ή ακυρώνεις ακαριαία και την διώχνεις ή την βάζεις να κάτσει μέχρι και το τελευταίο λεπτό του ραντεβού, χωρίς να της κάνεις τίποτα. Δεν το λέω τόσο για εσένα, αλλά κυρίως για επόμενους που θα βρεθούν σε τέτοια κατάσταση. Ποτέ δεν μπαίνουμε σε γυναίκα που μας κάνει ξεκάθαρο ότι δεν γουστάρει, ακόμα και αν έχουμε πληρώσει. Οι καιροί είναι πονηροί για τέτοια πράγματα.
26 Νοεμβρίου, 2024
ηθελε φαινεται γαμησακι σε slow motion Χαχαχα!
γλειφομουνι αφησε ή δεν επιχειρησες?
26 Νοεμβρίου, 2024
Το να κρατάς κάποια που δεν σου αρέσει...
Το να κρατάς κάποια που κάνει αγγαρεία...
Μόνο για το δεν βαριέσαι είναι οι λόγοι που σκότωσαν το εσκορτινγκ

Αν έκανες μεταβολή τα κέρδη που θα είχες
1Τα 160ε στην τσέπη
2 Την συνείδηση σου ήσυχη ότι έπραξες το σωστό στον χώρο και δεν σε βρήκαν κορόιδο

Πάντως εύγε για την κριτική
26 Νοεμβρίου, 2024
Έτσι όπως την είδα δεν ήθελα να κάνω γλυφομούνι γιατί με ξενέρωσε πάρα πολύ και είπα να ρίξω ένα γύρο και να σηκωθεί να φύγει
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5