Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 36 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Και κακώς, γιατί αν τα λέγατε κάποιοι θα γλίτωναν το κατοστάρικο. Ας πω λοιπόν εγώ. Η ημερομηνία ενδεικτική.

Συνάντηση σε γνωστό ξενοδοχείο ημιδιαμονής, μετά από εύκολη επικοινωνία και με το που ανοίγει η πόρτα λέω ΩΧ. Δεν είναι ότι δεν είναι σαραντάρα, ούτε ότι ενδεχομένως να μην είναι ούτε πενηντάρα (δείχνει 60+, αλλά αυτό δεν έχει σημασία). Είναι ότι, αντικειμενικά, η γυναίκα είναι άσχημη! Δε με πειράζει η ηλικία, δε με πειράζει το ότι είναι κοντή, αλλά κάπου ώπα με το θέμα της εμφάνισης. Όντας αισιόδοξος από τη φύση μου, λέω μη τη διώχνεις γιατί όλοι λένε πως στο γαμίσι είναι φοβερή. Μπαίνει να κάνει ντουζάκι, βγαίνει με την πετσέτα τυλιγμένη και τρώω δεύτερη φρίκη γιατί διαπιστώνω ότι τα ρούχα της, έξυπνα φορεμένα, έκρυβαν τον σκεμπέ της! Εδώ δε μιλάμε για κοιλίτσα, αλλά για σκεμπέ κανονικό. Έρχεται στο κρεβάτι, κάθεται δίπλα μου και τρώω και την τρίτη φρίκη, ενθυμούμενος τους στίχους των Ημισκουμπρίων για "το νυχάκι μου το σάπιο". Σάπιο νύχι, στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού.

Κάπου εκεί έκλεισα τα μάτια και είπα οκ, πλήρωσες, θα σαβουρογαμήσεις και θα φύγεις και ας φας δούλεμα από όσους το μάθουν.

Τα περί της πράξης που αναφέρονται στις άλλες κριτικές, ισχύουν. Μουνί και κώλος με πολλές δεκάδες χιλιομετρα και δεν δυσανασχέτησε πουθενά. Και ναι, είναι ευγενική και δείχνει πως ξέρει να μιλάει, αλλά τι να το κάνεις; Να γαμήσουμε θέλουνε όχι να πιάσουμε ακαδημαϊκή συζήτηση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 02, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
bdsm72
Ενεργό Μέλος
2
Πόντοι:
201
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 james034, azazel, Kikko και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Νοεμβρίου, 2024
Εισαι ήρωας που εκατσες,μου χε τύχει παλια οχι με την συγκεκριμένη παρόμοια φάση και εφυγα....μισή ντροπή δική μου μισή δική της
25 Νοεμβρίου, 2024
Φίλε μου η καυτή σαραντάρα ήταν κάποτε πολύ καυτή, αλλά πολύ κάποτε..... που και τότε σαραντάρα δεν ήταν. Εντάξει ένα εύγε θα το θάρρος της επιλογής σου! Η συνάντηση άργησε μια 5ετία τουλαχιστον.
25 Νοεμβρίου, 2024
Γιατί δεν είναι καυτή; Απλά ξεχάστηκε λίγο στον φούρνο και άρπαξε, αν την ξύσεις λίγο με το πηρούνι από μέσα είναι 30αρα.
review reaction 3 james034
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3