Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 6 10
Call-Girls
45369
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το περίεργο κορίτσι όπως και στις άλλες κριτικές που έχει (δεν θα μάθετε κάτι νεότερο από εμένα δηλαδή που δεν ξέρατε ηδη) το είχα δει και άλλη φορά, αλλά δεν είχε τύχει να το συναντήσω... Εύκολη η επικοινωνία και αφού αλλάξαμε τρεις φορές την ωρα πιθανόν λόγω ακυρώσεων, γιατί ενώ την ζήτησα νωρίς, αυτή μου είπε πιο αργά, μετά από λίγο συμφωνούμε για πιο νωρίς, με ακυρώνει πάλι για πιο αργά και τελικά την συνάντησα στην ωρα που ζήτησα εξ αρχής... Την συναντώ σε ένα καθαρό διαμέρισμα. Με ρωτάει αν θέλω να κάνω μπάνιο. Παντα πλένομαι αν και πηγαίνω ηδη καθαρός. Της αφήνω τα παράβολα και μόλις επιστρέφω με περιμένει γυμνή στο κρεβάτι. Είναι ώριμη πιστεύω 35αρα. Στήθος μικρό και φυσικό. Πρόσωπο χωρίς τα εφέ από την φωτογράφηση. Εχει και κάποιες φυσικές φωτό στην αγγελία της πλέον. Μια σχετική χαλάροτητα σε κοιλιά και μπούτια. Ψηλότερη από τον μέσο όρο. Μυστήριος χαρακτήρας και βλέμμα... Δεν έπαιξα πολύ σόσιαλ γιατί δεν συζητά και πολύ όλα όλα μια πρόταση με τσιγκέλι πάει το πράγμα...
τέλος πάντων φιλιά λίγα και όχι με γλώσσα. Ξεκινά να γλύφει και να φιλάει το σώμα αρκετά καυλωτικα θα έλεγα. Κάποια στιγμή ξεκινά και το στοματικό της. Οκ ικανοποιητικό. Οχι ουάου βέβαια . Πάντως είχε διάρκεια... Κάποια στιγμή με καβαλάει reverse cow . Ωραία το πήγαινε χαλαρά. Οχι ψόφια. Μετά στα πλαγιά για λίγο και έπειτα στήσιμο doggy όπου ήρθε το πρώτο τέλος εντός λάστιχου μετά από κάμποση ωρα μετρίου σφυροκόπηματος.
Μπάνιο και λίγο σόσιαλ δύο αντικοινωνικών ανθρώπων θα έλεγα για να είμαι αντικειμενικός ώστε να πιάσετε το ποσό σόσιαλ μπορεί να κάνει ένα ψυγείο με ένα άλλο...
Δεύτερο γύρο είχε μόνο στοματικό με έντονη περιποίηση στις μπάλες γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένος...
Οπως θα έλεγε και κάποιος άλλος -την ξέχασα ηδη
τέλος πάντων φιλιά λίγα και όχι με γλώσσα. Ξεκινά να γλύφει και να φιλάει το σώμα αρκετά καυλωτικα θα έλεγα. Κάποια στιγμή ξεκινά και το στοματικό της. Οκ ικανοποιητικό. Οχι ουάου βέβαια . Πάντως είχε διάρκεια... Κάποια στιγμή με καβαλάει reverse cow . Ωραία το πήγαινε χαλαρά. Οχι ψόφια. Μετά στα πλαγιά για λίγο και έπειτα στήσιμο doggy όπου ήρθε το πρώτο τέλος εντός λάστιχου μετά από κάμποση ωρα μετρίου σφυροκόπηματος.
Μπάνιο και λίγο σόσιαλ δύο αντικοινωνικών ανθρώπων θα έλεγα για να είμαι αντικειμενικός ώστε να πιάσετε το ποσό σόσιαλ μπορεί να κάνει ένα ψυγείο με ένα άλλο...
Δεύτερο γύρο είχε μόνο στοματικό με έντονη περιποίηση στις μπάλες γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένος...
Οπως θα έλεγε και κάποιος άλλος -την ξέχασα ηδη
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 10, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Νοεμβρίου, 2024
Ξέχασα να προσθέσω ότι είναι πλέον ανεξαρτητη.
tsigkoleletos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1