Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 10 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 30312
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Κανονίζω από νωρίς το μεσημέρι με μια ανεξάρτητη μέσω Instagram, συνάντηση για το απόγευμα. Όταν έφτασα στο ξενοδοχείο της έστειλα τον αριθμό δωματίου αλλά δεν έλαβα απάντηση, μετά από κανα 50λεπτο που φαινόταν ότι δεν είχε μπει καν στο προφίλ της, ρίχνω άκυρο και κοιτάω αν κάποιο από τα γραφεία μπορεί να στείλει σε σύντομο χρονικό διάστημα μια κοπέλα για να σώσουμε την βραδιά.

Και εκεί ήταν το μεγάλο μου λάθος που αντί να δεχθώ την αποτυχία και να χάσω τα €30 του δωματίου, έπεσα θύμα της βλακείας μου (εξου και ο τίτλος)Κεφάλι σε τοίχο!.

Μηνύματακι στο άψογο & έμπιστο gde και μέσα στις αρκετές επιλογές που μου έδωσε, ο κλήρος έπεσε στην Katy που την γούσταρα από τα προηγούμενα tour που την είχα δει στο site . Το γεγονός όμως ότι δεν υπήρχαν για πολύ καιρό κριτικές για μια τέτοια γυναικά με κράταγε μακριά. Η αλήθεια είναι ότι από τότε δεν είχα τσεκάρει την καρτέλα της γιατί η κριτική/εμπειρία του tsontopoulos ήταν ακριβώς ότι έζησα και εγώ σε σημείο που προσπαθώ να θυμηθώ αν έχω δεύτερο ακκαουντ εδώ μέσαΧεχε! .

Μια studiακη ξεπέτα που σε όλα έλεγε όχι (και μιλάω για πράγματα επιπέδου gfe, όχι τίποτα rocco sifretti καταστάσεις).
Με το που μπήκε μέσα “give me money to go to shower” (€170 γιατί αυτά που είχα δεν έβγαιναν €160), προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό γιατί καταλαβαίνω ότι οι κοπέλες θέλουν να νιώθουν ασφαλής γι αυτό και πάντα τα αφήνω σε εμφανές σημείο ώστε να φαίνονται όλα τα χαρτονομίσματα και συνήθως όταν αποφασίσουν να τα πάρουν το κάνουν διακριτικά.
Άρχισε με ένα τσιμπούκι, πέρασμα σκούφου και cowgirl χωρίς να μου αφήσει περιθώριο επιλογής. Όλα αυτά όμως πολύ τυπικά και αποστειρωμένα οπότε της είπα να αλλάξουμε στάση μήπως το πάμε λίγο καλύτερα. Στο ιεραποστολικό δεν άφηνε φιλιά και επειδή έβλεπα την ξενερα μου να με κυριεύει ανασηκώθηκα έτσι ώστε να παίξω με τα πανέμορφα πατουσακια της όσο την γαμούσα, εκεί έφαγα άκυρο “too big, in site says I don’t like big dicks” και άλλα τέτοια.
Πάω να τραβηχτώ για να γλύψω το μουνάκι της για να μην με πάρει από κάτω η φάση, άρχισε και φώναζε “what are you doing? I don’t fuck like that”Ντροπή. Αναγκαστικά ξαναγυρίσαμε στο ιεραποστολικό του παντρεμένου που με τα χέρια της τραβούσε την λεκάνη μου και κατάφερα και τελείωσα.
Προφανώς μετά το ντουζάκι της έδειξα την πόρτα της εξόδου, όπου “δυσανασχέτησε και στεναχωρήθηκε” μην τυχόν και ήμουν θυμωμένος.

Επειδή όλες οι κοπέλες έχουν το target group τους και ίσως εγώ δεν ανήκω σε αυτό θα πω και το μοναδικό το θετικό της, είναι μια απίστευτα όμορφη γυναικά ακριβώς όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Αν κάποιος ικανοποιείται μόνο με αυτό τότε δεν θα κλάψει τα λεφτά του!

Ημερομηνία ενδεικτική και οι βαθμολογίες είναι αυτές λόγο περιορισμών.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 01, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
jimff1
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, Jack_of_all_trades, xan4625 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Νοεμβρίου, 2024
Χαχα ναι το ίδιο έπαθα και εγώ .
Σε μένα έφυγε νονη της νωρίτερα στο 30λεπτο που το βάζεις αυτό ;;

Αυτά πάντως είναι αποτελέσματα από τους αγαπουληδες …

Το μόνο θετικό ότι το γραφείο είναι σπαθί …
review reaction 1 jimff1
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1