Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 9 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 57750
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0

Μετά από μία όχι και τόσο επιτυχημένη συνάντηση με ανεξάρτητη του site ( δεν θα έλεγα αποτυχία , απλά νομίζω ότι έχουμε πολύ υψηλές προσδοκίες ορισμένοι ) αποφάσισα να κινηθώ σε πιο σίγουρα μονοπάτια . Κλήση λοιπόν στο ευγενικό τηλ. κέντρο καί lana .
Ανοίγοντας την πόρτα έμεινα μαλακας . Ένα τούμπανο μπροστά μου , ντύσιμο στα όρια της τσόντας , φτιαγμένα βυζιά , τρομπαρισμένα χείλη και ένα λαμπερό χαμόγελο η πρώτη εντύπωση .
Αν έχεις γείτονες λίγο περίεργους - αδιάκριτους έχεις γίνει τσιμπούκι σε όλη την πολυκατοικία Πλατύ χαμόγελο
Αρκετά ψηλή κοπέλα , ποδάρες που τονίζονταν ακόμα περισσότερο με το μαύρο κολάν κάλπαζαν με ρυθμό στον διάδρομο του ορόφου .
πρόσωπο χαριτωμένο , όμορφη σλαβόφατσα , με πράσινες ματάρες .
Με τα αγγλικά δεν το έχει καί πολύ , καταφέραμε να συνεννοηθούμε τουλάχιστον στα βασικά .
23 χρονών , 1,78 λέει η καρτέλα και τόσο είναι , μακριά καστανά μαλλιά με υπέροχη μυρωδιά , σώμα όταν έμεινε με τα εσώρουχα άψογο , θηλυκές καμπύλες , λείο δέρμα χωρίς μπογιές , χωρίς τριχοφυΐα , αστεράκι . Το βυζί τριαροτεσσάρι και σκληρό , οι fun των φυσικών μπορεί να απογοητευτουν .
Φιλάει επιφανειακά στην αρχή , στην πορεία δίνει γλώσσα .
Δέχεται γλύψιμο παντού , δαχτυλοσκόπηση , αν την πας σε gfe ρυθμό τρώς καλά .
Στοματικό αματούρικο αλλά το προσπαθεί , θέλει να τον πάρει όλο στο στόμα , σαλιώνει όλη την περιοχή , ακούγονται κάτι γκακ - σλούρπ , άφησα την κοπέλα να παίξει την μπάλα που ξέρει και κατακαύλωσα .
Παίζει πολύ με τα δάχτυλα τής και στο σώμα της και στον παρτενέρ , χαϊδεύει πούτσες , αρχίδια , δαχτυλώνετε μόνη της , μετά θα σου φέρει στο στόμα τα υγρά δάχτυλα της να δοκιμάσεις κτλ .
Αφού την έγλυψα πατόκορφα για ώρα καβάλησε πάνω μου και με πήδηξε με βαθιά και αργά καθίσματα με εμένα να έχω γραπωθεί γερά από τα βυζιά της , άκρως καυλωτική η εικόνα να βλέπεις το κορίτσι να βυθίζεται και να συμμετέχει με όλες τις αισθήσεις της , συσπάσεις προσώπου , φωνούλες , ματιές στο κενό ακουμπώντας με τίς ζεστές παλάμες της στο στήθος μου για να δίνει ώθηση . Στενούλα , νοιώθεις καλά τα τοιχώματα του μουνιού της και ας παρεμβάλλεται το πλαστικό .
Άψογη η θέα της κωλάρας όταν καρφώνεις από πίσω , με τα βυζόμπαλα να τραμπαλίζουν στο κενό .έπεσαν μερικά σβουριχτά κωλοσκάμπιλα τόσο όσο . Δοκιμάσαμε και τις υπόλοιπες γνωστές στάσεις , ευλύγιστο κορμί , δεν μασάει .
Συμμετέχει σε όλη την διάρκεια χωρίς να πάρει πρωτοβουλίες αλλά ακολουθεί ευγενικά και κάπως αμήχανα θα έλεγα για τον λόγο του ότι δεν γνωρίζει τη γλώσσα .
Την πρώτη τελείωσα μέσα της , την δεύτερη τα κέρασα στο στόμα .
Καλά ήταν σε γενικές γραμμές , διέκρινα μία κούραση χωρίς όμως να προσπαθεί να κλέψει ή να λουφάρει . Δούλεψε τίμια το δωράκι της .
Στα θετικά η εντυπωσιακή εμφάνιση , η απόλυτη καθαριότητα , ο καλός χαρακτήρας , η amateur συμπεριφορά .

Στα αρνητικά οι (αχρείαστες) αισθητικές παρεμβάσεις , η απουσία επικοινωνίας , η ευλαβική τήρηση του ωραρίου ( με το κινητό στο χέρι )
Αξίζει για μία φορά σίγουρα .
Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
61
Πόντοι:
22.886
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Άχθος Αρούρης, andronikos3, Annapurna και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Νοεμβρίου, 2024
Το μαγάρισες κι εσύ το κορίτσι; Να που εξακολουθεί να είναι στενή.

Χαχαχα!
review reaction 3 review reaction 1 Haris, dimigoall
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1