Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 22 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 63756
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Βραδυνό ραντεβουδάκι με τη Δανάη, εύκολη συνενόηση και κλείσιμο ραντβού με συνοπτικές διαδικασίες γιατι έχουμε και δουλιές. Μου έκανε εντύπωση το βλέμα και σκέφτηκα τί ωραίο θα ήταν όταν μου έπερνε πίπα...

Στο δια ταυτα λοιπόν. Βρεθήκαμε σε δικό μου χώρο. Έσκασε στην ώρα της καθαρή μοσχομυριστή με περιποιημένα νύχια και ντυσιματάκι καύλα. Πάρα πολύ θετική αύρα με ωραίο χαμόγελο και διάθεση για...παιχνίδια. Σχετικά μικρό βυζί για τα γούστα μου αλλα τίμιος κώλος.

Ξεκινήσαμε με διερευνητικά φιλάκια να δώ και εγώ τη φάση της και καταλήξαμε να φασωνόμαστε δίχως αύριο. Τα φιλάκια σύντομα κατέβηκαν κάτω και έπιαξε τρελο τσιμπουκάκι. Το κορίτσι ήξερε να γλύφει το επιβεβαιώνω και εγώ. την πετάω λοιπόν στα τέσσερα για να χαζεύω κωλαράκι και πρώτος γύρος γεμάτος ευχαρίστηση και ένταση.

Στη συνέχεια στο δεύτερο γύρο την έβαλα να μου παρει πίπα λίγο πιο χαλαρά για να χαζεύω τις ματάρες...της λέω ανέβα πάνω μή χύσω επι τόπου και ακολούθησε cow και reverse cow για να δούμε και τις επιδόσεις της πάνω που ήταν εξαιρετικές. Κατάθεση σκουφάκι και αποχαιρετισμός με ένα γελάκι το οποίο είχα αρκετή ώρα μετά.

Σίγουρα στα υπόψην για το μέλλον...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών