Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 21 10
Call-Girls
83136
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
ΡΙΤΑ το μωρό ήρθε ευδιάθετο και μου χτύπησε την πόρτα στο πορνοξενοδοχείο του Βασίλη. Ανοίγω και βλέπω βασικά ότι περίμενα μια όμορφη κοπέλα στο πρόσωπο με ωραίο ντύσιμο τιγρέ μεγάλα μπαλκόνια και κανονικό σώμα με ωραία πόδια. Αυτό που με κερδίζει στις κοπέλες είναι να έρχονται ντυμένες όμορφα και περιποιημένες και όχι σαν να πηγαίνουν για βόλτα στο πάρκο. Μετά από τις απαιτούμενες λοιπόν συστάσεις και αφού ήπιαμε λίγο κρασάκι τα αίματα άναψαν. Μετά τα φιλιά τα οποία δεν τσιγκουνεύεται καθόλου περάσαμε σε μια πίπα με αρκετό ντίπ και πέρασμα από τα δίδυμα με παίξιμο και στις βυζάρες της που με έκανε να πλησιάσω στο τελείωμα γιαυτό πήρα εγώ τα ηνία και την περιποιήθηκα μεχρι το σημείο να φτάσει αυτή στο τέλος με τρέμουλο στα πόδια και κραυγούλες απόλαυσης. Στη συνέχεια παίχτηκε ένας γύρος με εναλλαγές σε στάσεις από πάνω και να παίζω με τα μπαλκόνια και στα τέσσερα με χαστούκια στη κολάρα της όπου ήρθε και το τέλος. Μπορώ να πώ ότι πέρασα ευχάριστα γιατί είναι και πολύ καλή στο σόσιαλ εκτός από το σέξ. Στο τέλος μου έκανε και μασάζ και έτσι τελείωσε αυτό το όμορφο ραντεβού. Σημείωση ότι είχαν ζητηθεί ζαρτιέρες τις οποίες πήγε και αγόρασε από ότι κατάλαβα. Γενικά η Ρίτα αξίζει να δοκιμαστεί είναι αρκετά καλή σε όλα τα επίπεδα. Την επόμενη θα δοκιμάσω την αδελφή της καλή συνέχεια σε όλους.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 15, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Νοεμβρίου, 2024
Ποια ειναι η αδελφη της?
G
GiorgosM145
20 Νοεμβρίου, 2024
Και εγω θελω να ρωτησω το ιδιο, ποια ειναι η αδερφη της, συναγωνιστη?
Johnny87
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2