Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 11 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Λοιπόν,
θέλω καιρό τώρα μετά από ερωτική απογοήτευση να γάμησε σωστά μία κοπέλα που θέλει να γαμηθει σωστά.
Σκέπτομαι, γνωρίζω κοπέλες αλλά θα πάρει κάποιο καιρό μέχρι να προχωρήσουμε κι εγώ θέλω τώρα, έτσι λέω ας δω τι παίζει αυτό τον καιρό.
Από καιρό άκουγα για την Ντάρια και αποφάσισα να δοκιμάσω.
Πάω στο χώρο της, ανοίγει και βλέπω μία ψηλή κοπέλα με γαλάζια μάτια, χαρακτηριστικά σλαβικά προσώπου και μακρυά μαύρα μαλλιά. Βγάζει τα τακούνια μόλις μπαίνω, επειδή μου έριχνε με αυτά ένα κεφάλι, και πάλι πιο ψηλή από εμένα ήταν. Φαινόταν χαλαρή,κι εγώ το ίδιο, δεν έκανα κίνηση κατευθείαν, για 5 λεπτά λέγαμε περί ανέμων και υδάτων, ύστερα τη ρώτησα πόσο χρονών είναι και άρχισε να "παίζει" , και μου λέει μάντεψε, αφού το βρήκα με ρωτάει το ίδιο απαντάω παρόμοια και αφού ανταλλάξαμε τις εν λογω πληροφορίες, μείναμε για λίγο να κοιμόμαστε με πονηρό τρόπο.
Εκεί σπάω την σιωπή,να της πω να πάω για μπάνιο.
Γυρίζω και την βρίσκω ακόμα ντυμένη, θετικό αυτό, σιγά σιγά κάνω μία μικρή κίνηση να της φιλήσω το λαιμό και ανταποκρίνεται,στην αρχή δειλά στα φιλιά, ύστερα πιο ζωντανά.
Για κάνα δεκάλεπτο θα φιλιομασταν, της έβγαλα το σουτιέν, και εκείνη τριβόταν στο πόδι μου το οποίο είχα ανάμεσα στα δικά της . Της βάζω λιγο χέρι κάτω και βλέπω ότι είναι υγρή, απόλυτα υγρή για εταίρα, σκέπτομαι πολύ θετικό αυτό, σιγά σιγά πάω προς τα κάτω και μέσα σε δύο λεπτακια γλυψιματος τελειώνει και μου σπρώχνει το κεφάλι μακρυά από την κλειτορίδα της.Την άφησα ένα λεπτό γιατί είχε σπασμούς και ήταν πολύ ευαίσθητη, μετά μου ρίχνει ένα πονηρό βλέμματα, έρχεται από πάνω μου και αρπάζει το εσώρουχο της και νε αυτό δένει τα μαλλιά της κότσο και αρχίζει μία μικρού μήκους αλλά άκρως καυλωτικη πίπα .
Όσο το έκανε εγώ της έβαζα δάκτυλο, και συνέχιζε να είναι πολύ υγρή.
Την γυρίζω ώστε να είναι από κάτω μου, παίρνω ένα από τα προφυλακτικά που είχε στο κομοδίνο και μπαίνω σιγά στην αρχή, ύστερα λίγο πιο βαθιά μέχρι που το πήρε όλο.
Ιεραποστολικό για αρκετή ώρα,όπου άντεχε τα σκληρά αλλά θέλει εναλλαγές σκληρού και ήπιου, το στυλ μου, αυτό την έκανε να τελειώσει άλλη μία φορά,το κατάλαβα γιατί τα μάτια της γύρισαν και όλο το κορμί της τέντωσε με σπασμούς.Μετα την ρωτάω, πώς θέλει,και δεν λέει τίποτα, με καβαλάει και κάνει μία μικρή κίνηση να ξεκινήσει μόνη της, όμως εγώ της κλειδώνω την μέση με τα χέρια μου και την αρχίζω να της χώνω γρήγορα και βαθιά. Άρχισε να μιλάει ουκρανικά εκεί, μέχρι που σηκώθηκε απότομα και έμεινε δίπλα μου να πάρει μία ανάσα με μικρούς σπασμούς πάλι.Ελεγε πάλι κάποια πράγματα στην γλώσσα της παραμιλωντας. Την ρωτάω αν είναι καλά κι αν κουράστηκε, μου λέει σίγουρα δεν κουράστηκα, και με ξανακαβαλαει. Συνεχίσαμε στο ίδιο μοτίβο, μέχρι που την γύρισα στα 4 , όπου της έδωσα ένα γερό σφυροκόπημα μέχρι που τελείωσα, Όλο αυτό κράτησε από τα συν 10 λεπτά από την ώρα που ήρθα μέχρι το τέλος της ώρας. Μετά κάθισε δίπλα μου να πάρει ανάσα για κάνα 7 λεπτο, πήγε για μπάνιο, πήγα κι εγώ και όταν βγήκα ήταν πολύ ζέστη μαζί μου, μου αφιέρωσε κι ένα τραγούδι που ο τίτλος στα ουκρανικά λέει " Οι γυναίκα κλαίνε για τους όμορφους άντρες" , δεν μου έλεγε να φύγω, συνεχώς με κοιτούσε πονηρά και ανά στιγμές με φιλούσε με πάθος και πολύ πολύ γλώσσα, καθίσαμε άλλα 10 λεπτά να μου λέει μερικές λέξεις στα ουκρανικά και να λέμε χαζομάρες. Δεν μου έλεγε να φύγω όμως, ούτε χρήματα ζητούσε, μέχρι που έκανα εγώ κίνηση να φύγω και πάω να πάρω το μπουφάν της μηχανής και μου λέει δεν θα φύγεις αν δεν μου δώσεις ένα καλό φιλί.Προφανως και το πήρε ...
Μετά, μου είπε ότι οδηγεί κι εκείνη μηχανή στην Πολωνία που μένει, της λέω πάμε βόλτα με την μηχανή μία από αυτές τις μέρες,της άρεσε.
Προς την πόρτα, με φίλησε πάλι και την κόλλησα στον τοίχο, της έδωσα μερικά ακόμα παθιασμένα φιλιά, μία σφαλιάρα στο κωλαρακι, κι έφυγα.
Ήταν επικό γαμησι εν ολίγοις, αλλά θεωρώ ότι μόνο για εμένα αυτή η εμπειρία συνέβη, δεν ξέρω αν είναι κοινή για όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ragnar Bjornson
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 BigMountain, GeneralWinter, elpotero και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Νοεμβρίου, 2024
Τι έγινε στο τέλος ?
Ποιος πλήρωσε?
Η Daria?
Μεγάλο χαμόγελο
review reaction 3 xan4625, Bartender 74
19 Νοεμβρίου, 2024
Αυτό στις καθυστερήσεις στην πόρτα το κάνει συχνά, μπες και τσιμπήσει επέκταση.

Είναι εξαιρετική η μικρή.
review reaction 1 Haris, Bartender 74
19 Νοεμβρίου, 2024
@picha123 δεν μπορείς να μην πληρώσεις, δεν νομίζω ότι έτσι απλά φεύγεις μετά
@ generalwinter είχε Ραντεβού μετά να φύγει, αλλά δεν βιαζόταν κιόλας
19 Νοεμβρίου, 2024
Τόσο εξαιρετική που δεν προλαβαίνει να κλείσει μπούτια!
review reaction 1 review reaction 3 xan4625, Bartender 74
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4