Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 3 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπόν η όλη εμπειρία μου θύμισε cult σκηνικό που έχεις πάει σε ένα χωριό της Ρωσίας και βρήκες την αγαμητη μουνα θεια σε ξεπάτωσε στο γαμησι και στο τέλος σου έφτιαξε και μια πίτα και έφαγες .

Στα δια ταύτα .
Ανήκει στην κατηγορία μιλφ .
Οι φωτογραφίες σίγουρα θέλουν μια ενημέρωση , ναι είναι η κοπέλα των φωτογραφείων αλλά σίγουρα πριν από 7 χρόνια τουλάχιστον .
Σώμα ωραίο για μιλφ αρκετά καλοδιατηρημένο αν αναλογιστείς και την ηλικία της .
Ωραίος πλαστικός βυζος και ένα απλώς συμπαθητικό κωλαρακι .
Δεν κου έφτιαξε Πίτα αλλά είχαμε πίπα ωραία με γυάλισμα κανονικό της γύρω περιοχής , προσπάθειες για deep με μπόλικο πνίξιμο , τσιμπουκια με ηχητικά εφέ από Star Wars ,και ένα ωραίο μασάζ που αν και λάτρης του είδους σ την αρχή κατάλαβα ότι δεν το έχει σπουδάσει, αλλά τελικώς και παράδοξος με ηρέμησε απίστευτα .
Στο γαμησι όχι απλά ακολουθεί αλλά αναλαμβάνει και δράση .
Δεν έβαλε τζελ και γαμηθηκε με πάθος .
Επικοινωνία απλά το έχει η γυναίκα τόσο στα ιταλικά όσο και στα αγγλικά , αν και απέφυγε να επικοινωνεί πλήρως στα ιταλικά ίσως φταίω και εγώ .
Ενέργεια 10 αν και μου είπε ότι δούλευε μέχρι τα χαράματα και ακόμα δεν είχε ξυπνήσει απ ότι μου είπε έσκασε κυριλέ τα ντυμένη με τα σεξι τα εσώρουχα και με μια τρομακτικά όμορφη ενέργεια .
Φιλία καργα όλη την ώρα πολλές δορές ξεχνιόμασταν για κάνα 2 λεπτό και με πλάκωνε αυτή στα γλωσσόφιλα .
Τέλος να αναφέρω ότι έσκασε με ένα πράσινο σικάτο φόρεμα και με μια ωραία δερμάτινη λύκοτομαριά.
Επίσης τα εσώρουχα της άκρως σεξι και classy .
Παρόλα αυτά τα θετικά όμως το πρόσωπο, αν και πονηρό και σεξι ,σίγουρα δεν ανήκει σε μια γυναίκα κάτω των 35 .

Τώρα αν θα την ξανασυναντήσω , σίγουρα θα κάνω άλλη μια δοκιμή γιατί κου είπε ότι μετά τις 6 το απόγευμα γουστάρει να σαρώνει τις πουτσες σαν Αρμαγεδώνας ,
Όποτε θα πρέπει να το δοκιμάσω !!!

Τέλος πιστεύω ότι άμα το έβαζε στα 150 καθαρά λόγο ηλικίας και όχι λόγω σερβίτσιου , θα ήταν ένα καλο vfm .
Τώρα στα 180 έχεις αλλά παυόμουνα μοντελάκια και πιπινάκια που σίγουρα δεν έχουν την εμπειρία της λεγαμενης αλλά όπως και να το κάνουμε τα νιάτα πληρώνονται ….

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 13, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
tsontopoulos
Σπουδαίος
26
Πόντοι: