Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 246 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Έχοντας διαβάσει αρκετές κριτικές για την κυρία είπα να δοκιμάσω και εγώ.Το κορίτσι ηρθε στην ώρα του με καθημερινό απλο ντύσιμο.Βλεποντας την θα καταλάβεις ότι είναι αυτό που λέμε η κυρία της δίπλα πόρτας.Νορμαλ σώμα και πρόσωπο και πλούσιο στήθος.Στα του αγώνα πολύ δυνατή πίπα για τα δικά μου γούστα και γενικα πολύ πρόθυμη να ταιριάξει στους ρυθμούς σου για να σε ικανοποιήσει.Για αυτούς που θέλουν μοντελε κορμιά δε θα αρέσει αλλα για όσους θέλουν κάτι σίγουρο και που θα σε κάνει να περασεις καλά χωρίς μα και μου και με πολύ προσιτό κόστος νομίζω είναι μια χαρά.Προσωπικα υπάρχουν φορές που προτιμώ να κάνω ένα συμβιβασμό στο εμφανησιακο κομμάτι αλλα να ξέρω ότι θα έχω τις υπηρεσίες που θέλω παρα να ρισκάρω με ένα τοπ μωρό εμφανησιακα που ενδεχομένως να μην προσφέρει ανάλογα καλές υπηρεσίες!!!Εγω θα την ξανά συναντούσα πάντως όταν θα ηθελα κάτι σίγουρο και σε καλη τιμή!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 11, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giannSL, Mpoumpis@1324, White Othellos και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Νοεμβρίου, 2024
Φίλε μου στο πρόσωπο εντάξει είναι υποκειμενικό, άλλη έτσι, άλλη αλλιώς.
Στο σώμα όμως τι παραπάνω να έχει άραγε; Άντε το πολύ πολύ να πείς ότι έχει μικρό κωλαράκι. Για μένα στο σώμα παίρνει 9,5 σίγουρα. Και βάλε.
14 Νοεμβρίου, 2024
Φίλτατε αυτά είναι υποκειμενικά,εγώ έγραψα αυτά που πιστευω όντας οσο πιο αντικειμενικός γίνεται χωρίς να θέλω να αδικήσω.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2