Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 15 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ξεχασμένη κριτική για τη Βέρα, κάπου στα μέσα καλοκαιριού. Η κοπέλα έχει πάρει κάποια κιλάκια από τότε που έβγαλε τις φωτογραφίες και είναι λίγο πιο στρογγυλή στο πρόσωπο. Δεν είναι άσχημη, κάθε άλλο, απλά δεν είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Έχει όμως σωματάρα και κωλάρα. Και ωραία βυζάκια, φυσικά αν θυμάμαι καλά. Μόλις έφτασα με υποδέχτηκε με ένα πάρα πολύ σέξι μαύρο νυχτικό, με τακούνια, και μου ζήτησε να κάνω μπάνιο παρότι μόλις είχα κάνει και μοσχομύριζα. Δε μπορώ να κατηγορήσω τις κοπέλες όταν το ζητάνε, απλά με χαλάει λίγο γιατί μετά μυρίζεις αφρόλουτρο αντί για κολώνια και είναι κρίμα. Γενικά η Βέρα έχει ένα στυλάκι λίγο απόμακρο, σα να είναι ξενερωμένη. Δεν έχει κάτι μαζί σου, απλά έτσι είναι νομίζω. Όμως στα του αγώνα είναι πολύ καλύτερη. Προσπαθεί όσο μπορεί για να σε αφήσει ευχαριστημένο. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο. Ίσα ίσα που ενώ για τον δεύτερο γύρο είχαν μείνει μόνο 10 λεπτά δεν αρνήθηκε να κάνουμε μια προσπάθεια (αν και αποτυχημένη). Είναι ξεκάθαρα φτιαγμένη για GFE ρυθμούς. Δε θα την ξανασυναντούσα εκτός κι αν δεν υπήρχε άλλη εναλλακτική χωρίς όμως να έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο. Απλά νιώθω ότι δεν ταίριαξαν οι χημείες μας. Άλλη μια εμπειρία λοιπόν και προχωράμε

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 18, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gigifiogkos, doc_lin, hornyasfuck και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Νοεμβρίου, 2024
καποιοι δυστυχως δεν την χαρηκαμε στα ντουζενια της.
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1