Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 7 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 15509
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η κοπελα ηταν ιδια με τις φωτογραφιες απο κοντα. Εχει ωραιο σωμα, ειναι κοντουλα με καλο φτιαγμενο βυζι και επισης ωραιο κωλο. Οσοι θελουν μοντελο να μην την παρουν αλλα οι υπολοιποι αφοβα καντε την επενδυση σας καθως εκτος των αλλων ειναι και χαμογελαστη, ευγενικη και πολυ προθυμη να εκπληρωσει τις υποχρεωσεις της.
Την εγλειψα σε ολο το σωμα... Οι ρωγες εγιναν καγκελο, το δερμα απαλο και η τριχα σηκωθηκε. Εχει ωραιο μουνακι που απολαμβανει το γλειψιμο, το απολαυσα και εγω κοιταζοντας την στα ματια. Με φιλησε στο στομα χωρις να τσιγκουνευτει στην γλωσσα. Στην φαση των προκαταρκτικων με εγλειψε στις ευαισθητες περιοχες και μου εκανε ενα νορμαλ τσιμπουκι.
Στα αγγλικα δεν ειναι καλη και γενικα ειναι νεα στο επαγγελμα, μην περιμενετε να δειτε κατι απο εμπειρο εσκορτ αλλα το καλο της ειναι οτι συμμετεχει.
Στο γαμησι την πιεσα στα τεσσερα, και σαν να εσπασε ενας φραγμος, μου τουρλωσε ακομα περισσοτερο τον κωλο και αρχισε να χυνει με βογγητα. Περιπου το ιδιο και στον δευτερο γυρο με προσθηκη εισαγωγης με ιεραποστολικο.
Γενικα την ευχαριστηθηκα και κατα την γνωμη μου τα αξιζει τα λεφτα, καυλακι ειναι...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 10, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή