Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 1 10
Call-Girls
6632
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πολύ καλή περίπτωση η κοπέλα για όσους τους αρέσουν γυναίκες με καμπύλες.
Μελαχρινή, περιποιημένη πάνω και κάτω, καθαρή με θετική διάθεση και σώμα κάβλα καμπυλάτο όπως οι φωτογραφίες δείχνουν.
Ακολουθήσε΄΄ τις απατήσεις μου στο παιχνίδι με αληθοφανή συμμετοχή και πέρασα 50λ γεμάτη κάβλα.
΄Πίπα δυνατή όλος μέσα ξανά και ξανά και μαζί περιποιηση στα υπόλοιπα, νάζια και κολπάκια και μια υπεροχή κωλ΄΄αραααα για εξαιρετικό γαμίση. Επικοινωνία αγγλικά στα βασικά οκ.
Όπως πάντα όλα τα παραπάνω τα έλαβα αφού και εγώ προσέφερα στην κοπέλα, εκτός από τα χρήματα μου, καθαριότητα, ευγένεια και κανονική ανθρώπινη συμπεριφορά.
Είχε δουλεία πολύ, κανείς δεν μίλησε ,θα ξαναέρθει γιατί λέειέχει πολλούς πελάτες εδώ αν και αρκετούς μαλακές που δεν συμπεριφέρονται σωστά.
Σημείωση φορά σιδεράκια και πιθανών κάποιοι να χαλιούνται, εγώ πάλι καθόλου!
Το μόνο αρνητικό από την συνάντηση η γνωστή μαλακία που τους έχουν μάθει σχεδόν όλα τα γραφεία στο παρά 10λ να σφυρίζουν την λήξει και να σου "τρώνε" το καλύτερο στο τέλος .
Μελαχρινή, περιποιημένη πάνω και κάτω, καθαρή με θετική διάθεση και σώμα κάβλα καμπυλάτο όπως οι φωτογραφίες δείχνουν.
Ακολουθήσε΄΄ τις απατήσεις μου στο παιχνίδι με αληθοφανή συμμετοχή και πέρασα 50λ γεμάτη κάβλα.
΄Πίπα δυνατή όλος μέσα ξανά και ξανά και μαζί περιποιηση στα υπόλοιπα, νάζια και κολπάκια και μια υπεροχή κωλ΄΄αραααα για εξαιρετικό γαμίση. Επικοινωνία αγγλικά στα βασικά οκ.
Όπως πάντα όλα τα παραπάνω τα έλαβα αφού και εγώ προσέφερα στην κοπέλα, εκτός από τα χρήματα μου, καθαριότητα, ευγένεια και κανονική ανθρώπινη συμπεριφορά.
Είχε δουλεία πολύ, κανείς δεν μίλησε ,θα ξαναέρθει γιατί λέειέχει πολλούς πελάτες εδώ αν και αρκετούς μαλακές που δεν συμπεριφέρονται σωστά.
Σημείωση φορά σιδεράκια και πιθανών κάποιοι να χαλιούνται, εγώ πάλι καθόλου!
Το μόνο αρνητικό από την συνάντηση η γνωστή μαλακία που τους έχουν μάθει σχεδόν όλα τα γραφεία στο παρά 10λ να σφυρίζουν την λήξει και να σου "τρώνε" το καλύτερο στο τέλος .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 03, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
γλειψιμο γουσταρει?
ειναι καμπύλατη η χοντρούλα??
τα 59 κιλά που λέει το site δεν πιστεύω οτι ισχύουν αλλά είναι διαφορετικό να ειναι 69 και διαφορετικο να ειναι 82.
@aoratos33_2 , το βυζάκι λίγο χαλαρό λόγο μεγέθους, είναι 3αρι αλλά πολύ καλό.
Έχει ένα θηλυκό, αρμονικό σώμα με καμπύλες.
Σημειώστε ότι είναι πραγματικά μικρή στην ηλικία και όχι +5 +8 χρονιά ως συνήθως, για ότι καλό ή ρίσκο σημαίνει αυτό για όποιον την συναντήσει.