Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 1 10
Call-Girls 3223
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά από μερικές αποτυχημένες απόπειρες να συναντήσω κάποια κοπέλα του γραφείου όπου ήταν όλες φουλ (που πας ρε μλκ να κλείσεις αρχές του μήνα που έχουν μπει οι συντάξεις) δοκίμασα και σήμερα και προς ευχάριστη έκπληξή μου είχα και επιλογές.....
Είπα να δοκιμάσω τη Lily καθώς είναι λίγες μέρες εδώ και θα είχα περισότερες πιθανότητες να την πετύχω ορεξάτη.

Θα αναφέρω ότι οι 2 κριτικές της με βρίσκουν λίγο πολύ σύμφωνο σε όλα.

Οι φωτογραφίες της ακριβείς, δεν σπάνε λαιμοί όταν περπατάει στο δρόμο αλλά την βρήκα άκρως καυλωτική όταν με υποδέχθηκε με τα εσώρουχα και τις γόβες.
Κορμί εξειρετικό για τα άντα της και χάνει το 8άρι λόγω μικρών βυζγιώνε σε σχέση με το υπόλοιπο κορμί.
Ωραία κωλάρα (με την καλή έννοια) σφιχτή και τσουπωτή.
2 τατού, ένα δελφινάκι δίπλα στην τομή καισαρικής και ένα μικρό χαμηλά στο πόδι της.
Δεν έχει το πρόσωπο που θα σου μείνει αξέχαστο αλλά εγώ τη βρήκα πολύ γλυκιά.
Χαμογελαστή, ορεξάτη, πεντακάθαρη και περιποιημένη.
Στο μπαλαμούτι χόρτασα βαθιά γλωσσόφιλα, πήρα και για το σπίτι που λέει ο λόγος. (το ότι πάμε καθαροί και όχι μισή ώρα μετά το κοντοσούβλι και τα κρεμμύδια είναι αυτονόητο οκ;)Σπασίκλας
Αρκετά καλό μπούκι, όχι τίποτα αξέχαστο από τεχνική αλλά η άτιμη επιβεβαίωσε μια διαπίστωση που έχω κάνει, όποια φιλάει καλά πιπώνει και καλά, τουλάχιστον από την αίσθηση που σου προσφέρει το στόμα της.
Στο σεξ δεν σπάσαμε και το κρεβάτι αλλά ήταν άκρως δοτική, μου άφησε την εντύπωση ότι τι απολαμβάνει σε αργό ρυθμό αλλά ακολούθησε άνετα σε ότι και όπως το ήθελα εγώ. (Το ότι άκουγα si αντί για da με αποσυντόνησε λίγο).

Μετά από τις αρκετές λατινοκολομβιανοβραζιλιανοαργεντίνες που δε γουστάρουν φλόκια (με κάποιες εξαιρέσεις) ήρθε η μεγάλη σλάβικη σχολή Ναι! να στραγγίξει την εξάτμιση και μάλιστα να επιστρέψει να αρπάξει και την τελευταία σταγόνα με γεμάτο στόμα, μπράβο κορίτσι μου τέτοιες μικρές ασήμαντες κινήσεις σε ανεβάζουν στην εκτίμηση αυτού που είναι στο δωμάτιο μαζί σου και θέλει να περάσει καλά χωρίς πολλά μα και μου και μορφασμούς και ξινίλες.....
Δεύτερος γύρος έπαιξε μόνο και μόνο για να τη στήσω στα 4 αλλά και για να ξανανιώσω το στοματάκι της να περιποιείται τον φιρφιρίκο μου, ήμουν εντελώς ικανοποιημένος από τον πρώτο γύρο αλλά why not......
Να αναφέρω σαν θετικό και το αυτονόητο ότι πλύθηκε κανονικά στο ημίχρονο....

Από τα πιο ευχάριστα ραντεβού που έχω κάνει φέτος, νομίζω ότι η κοπέλα ξέρει ότι δεν είναι το 10 στην εμφάνιση αλλά έχει την διάθεση και την εμπειρία να σε κάνει να περάσει καλά και να φύγεις με το ζαβλακωμένο ύφος και το χαμόγελο στα μούτρα.

Καλά βόλια σε όλους...Ναι!Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 10, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών