Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 17 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Δεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει την κρέμα βανίλια του Κουκάκη αλλά αν την έχετε δοκιμάσει τότε ξέρετε και τι γεύση έχει το υπέροχο μουνάκι της. Γράφω ξανά κριτική επειδή πέρασε κάνα οκτάμηνο επομένως καλό είναι μετά από τέτοιο διάστημα να υπάρχει κάτι για πληροφόρηση.
Πολύ γρήγορη και εύκολη συνεννόηση με το γραφείο. Στην ώρα τους μου είπαν νούμερο δωματίου και ανέβηκα. Η κοπέλα με θυμόταν όπως μου είπε και έδειξε εξαρχής καλή διάθεση. Εμφανισιακά είναι δεκάρι για μένα, τα μαλλιά της ξανθά και πλέον με 2-3 εξτρα κιλάκια στο κωλαράκι της είναι ακόμα καλύτερη. Εγώ της πρότεινα να βάλει κ άλλα. Σώμα αψεγάδιαστο, μικρό στήθος και ωραίο στητό κωλαράκι. Πρόσωπο κουκλίστικο με γκρίζα γατίσια μάτια.
Συμπεριφορά παρα πολύ καλή. Ευγενική, δεκτική και ακολουθεί γενικά υποδείξεις. Πολύ γλυκό κορίτσι και ό,τι πρέπει για girlfriend experience.
Ανέβασα λίγο ρυθμούς και έδειξε να αντέχει αλλά γενικά δεν προτείνεται για άγρια πράγματα. Επισης μεγάλη προσοχή στο δέρμα της. Είναι απίστευτα ευαίσθητο. Στα τέσσερα της έδωσα μια χαλαρή σφαλιάρα στον κώλο και μετά απο πέντε λεπτά είδα πως έμεινε τατουάζ στο μισό μου χέρι. Της το είπα και ειπε πως σε πέντε λεπτα φεύγει. Το θέμα είναι πως αν χτυπήσει κάποιος πιο δυνατά η μελανιά δεν θα φύγει. Επομένως καλύτερα να παιζετε με το κωλαράκι της στα τέσσερα παρα να το δίνετε σφαλιάρες.
Στο σέξ αρκετές στάσεις και τέρμα καυλωτικό όταν με κλείδωνε με τα πόδια της στο ιεραποστολικό ή ακουμπούσε τις πατούσες της στα πόδια μου. Δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες απλά έγραψα την κριτική για να υπάρχει στο αρχείο.
Η Σαντάλ συνεχίζει να αξίζει για όποιον ψάχνει το girlfriend experience και θα την συνιστούσα με τα μάτια κλειστά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 03, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή