Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 6 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καλησπερα παικτες πολλες και καλες επιλογες υπαρχουν για να κανεις γουστα αλλα και το αγνωστο εξιταρει το πολυ να ριξεις καμια χριστοπαναγια
να μετανιωσεις για την επιλογη σου και να μην ξανα ψωνισεις ξανα
2ωρο ραντεβου με την Μελινα εγω τουλαχιστων 2ωρες πριν στο δωματιο για τις διαδικασιες πριν την μαχη ηπια και τα ουισκακια μου για να ειμαι
στα ωραια μου παραγγειλα και για εκεινη και ημουν ετοιμος να την υποδεχτω και οπως και να πηγαινε δεν θα χαλιομουνα και καθολου το ρισκο εχει και
χασουρα και οσοι ρισκαρουνε το χουνε παντα στο πισω μερος του μυαλου τους
Μελινα ομορφη γυναικα μπηκε μεσα ευχαρη μοσχομυριζε ηταν γελαστη και κοινωνικη σε παρασερνει στην μαγεια της συζητησης οταν εισαι με μια ομορφη
γυναικα και μαλιστα ελληνιδα μπηκε στο μπανιο βγηκε ενα ωραιο σωμα ενα ωραιο πρωσωπο μια ωραια φωνη εγω την περιμενα με το μποξερακι
ηρθε στο κρεβατι μου εριξε ενα ωραιο φιλι εβαλε το χερι με τεχνη μεσα στο μποξερακι μου ψιθυρισε στο αυτι μυριζεις πολυ ομορφα μου ειπε ολα αυτα
για μενα τα εκανες προφανως ειδε τα αφρολουτρα τα σαμπουαν τα ξυραφακια τις κρεμες και ολα τα αλλα που παιρνω μαζι μου για να ετοιμαζομαι
πριν καθε ραντεβου τις απαντησα δεν το εκανα για σενα με ολες τα ιδια κανω γελασε το φασωμα πηγε συνεφο υπηρχε πολυ διαθεση απο εκεινη να περασω καλα πολυ ωραιο στοματικο στο κρεβατι μαλιοκουβαρα συνεχεια η 2ωρες περασαν πολυ γρηγορα ειναι συνηθες να συμβαινει αυτο οταν περνας καλα
Αξιζε το ραντεβου δε θυμαμαι καν ποσα χρονια ειχα να κανω κρεβατι με ελληνιδα σε ευχαριστω Μελινα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 07, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
400€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή