Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 12 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 37118
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση κανονισμένη πριν από κάποιες μέρες για να δω την Rose μετά την κριτική του HoneyVoskos καθώς ήμουν μέχρι εκείνη τη στιγμή λίγο σκεπτικός.

Δεν έχω να πω κάτι για την Καίτη, απλά Έρωτας

Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της, παίζει να φόραγε τα ίδια που είχε και με τον HoneyVoskos, μαύρο σακάκι αμάνικο φόρεμα ζαρτιέρες, αλλά με χαμηλό λεοπάρ τακούνι. Τσάντα δεν πρόσεξα.

Κρασάκι και κάναμε αρχικά λίγο κουβεντούλα να σπάσει ο πάγος.

Είναι πολύ όμορφη κοπέλα, 24 χρονών με καταγωγή από την γενέτειρα της πρώην μου (πολύ γέλιο έπεσε σε αυτό το σημείο). Γλυκό και όμορφο πρόσωπο, στήθος ωραίο αλλά λίγο πεσμένο, ίσως έχει λίγα παραπάνω κιλά στην περιφέρεια, αλλά εμένα δεν με χάλασε καθόλου. Η επίσης είναι αρκετά ψιλή.

Με την κουβέντα δεν άργησε να ξεκινήσει το φασωμα με ωραία αισθησιακά φιλιά με φουλ γλώσσα και παιχνιδάκια.

Απόλαυσε το γλειφομουνι μέχρι που τελείωσε δύο φορές.

Δέχθηκε δάχτυλα εμπρός με πολύ ευχαρίστηση.

Στη συνέχεια ανταπέδωσε την περιποίηση με μια αριστουργηματική πίπα, συναγωνιζόμενη αυτήν της Yuki, που για μένα ήταν τοπ. Η αίσθηση ήταν τόσο καλή που την άφησα να παλεύει κάνα τέταρτο μέχρι να με κάνει να τελειώσω στο στοματάκι της.

Φρεσκάρισμα, κουβεντούλα φασωματακι μέχρι να αρχίσει ο επόμενος γύρος ο οποίος κράτησε πάνω από 45’, με εναλλαγές σε διάφορες στάσεις με την Rose να προσφέρει πειστικότατα βογκητά ευχαρίστησης. Μέσα σε όλο αυτό κάπου πρέπει να ξανά τελείωσε.

Γενικά φαίνεται να απολαμβάνει το αργό αισθησιακό σεξ, αλλά αντέχει τους υψηλούς ρυθμούς.

Γενικά ήταν μια πολύ ευχαρίστηση συνάντηση και σε αυτό βοήθησε η πολύ θετική της διάθεση και αύρα. Το χαμόγελο δεν έφυγε από τα χείλη της καθόλη την διάρκεια του ραντεβού.

Σίγουρα θα παίξει επανάληψης πριν φύγει την επόμενη εβδομάδα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 07, 2024
Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
500€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
GeneralWinter
Ανώτερος
49
Πόντοι:
5.271
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, elpotero, antkar81 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Νοεμβρίου, 2024
Over 25
22 έγραφε η καρτέλα πριν 3 χρόνια
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, Barba Brilios
09 Νοεμβρίου, 2024
Εμένα 24 μου δήλωσε.. τώρα τι να σου πω.. και εγώ πάντως η αλήθεια είναι ότι για 25-26 την έκανα, γιατί φαίνεται εμφανισιακά ότι είναι στο στάδιο που από κοπέλα γίνεται γυναίκα, αλλά θίχτηκε και μου είπε 24…
review reaction 1 hornyasfuck, xan4625, Bartender 74
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2