Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 4 10
Call-Girls 14059
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Θετικά:
1. Μουνάρα. Ξανθό, γαλανομάτικο, 20χρονο πιπινάκι με αντίστοιχο σώμα (για μένα είναι 10 κι ας έχει μικρά βυζάκια). Κωλαράκι ποίημα. Μουνάκι όμορφο νεανικό. Σούφρα ροζ πανέμορφη.
2. Δε λέει "όχι" και "μη" αλλά δε δοκίμασα και πολλά πράγματα ούτε και ανέβασα ρυθμούς είναι η αλήθεια.
3. Φιλάκια χωρίς γλώσσα αλλά μια χαρά
4. Σκουλαρικάκι στη μύτη (στη μέση πάνω απο το στόμα) καυλωτικό

Αρνητικά:
1. Δωμάτιο στάβλος. Μπουκάλια απο χυμούς, ρούχα απο δώ κι απο κει, πεταμένα λεφτά στα κωμοδίνα, γενικά ένα αχούρι.
2. Καμαρούλα μια σταλιά, 2 επι 3. Δε χωρας να στρίψεις σε αυτά τα κωλοδωμάτια.
3. Βγαίνω απο το μπάνιο, πίσσα σκοτάδι. Άνοιξε μανίτσα κάνα φως της λέω να σε καμαρώσω. Αν δεν της το έλεγα (ή μαλλον έδειχνα) παίζει να το άφηνε έτσι. Μάλλον λόγω του 1).
4. Ζήτησα συγκεκριμένη αμφίεση (όχι κατι τρομερο, καμιά δαντελίτσα και λίγο μακιγιάζ). Με υποδέχθηκε με κάτι ροζ φόρμες πιο φαρδιές δε γινόταν, ίχνος μακιγιαζ, λες και ήταν αγουροξυπνημένη. Κοινώς, μέ έγραψε στο μουνί της.
5. Ελαφρώς αξύριστή.
6. Δεν ανταλλάξαμε κουβέντα (αλλά στ'αρχίδια μου).
7. (Το χειρότερο): Όταν τη γυρισα στα 4, μου ήρθε μια μυρωδιά "σκουπιδίλας" (δε ξέρω πως αλλιώς να την περιγράψω). Εκεί ήταν που ξενέρωσα τελείως και έιπα γαμώ και τα νιάτα σου γαμω και την κωλάρα σου, κάνε τα βασικά και πλύσου πριν το ραντεβού γαμώ την τρέλα μου.

Στα του αγώνα, φουλ χούφτωμα το υπέροχο κωλαράκι της, φιλάκια, αγκαλίτσες και τα σχετικά.
Πίπα καλή, όχι κάτι το ιδιαίτερο, το προσπαθεί.
Παίχτηκαν 2 στάσεις (είχα παραπάνω στο μυαλό μου). Ιεραποστολικά κάτι μου ήρθε αλλά λέω νταξει τα υγρά του καθενός μυρίζουν διαφορετικά αλλά μόλις τη γύρισα στα 4, παναγία μου. Αλλά ήμουν σε τεράστιο δίλλημα βλέποντας αυτο το θεικο κωλαράκι. Οπότε, έκλεισα μύτη, κάρφωσα 2 λεπτα, έριξα και καναδυο μπατσάκια στο πιτσιρικι, τα ριξα μέσα στο προφυλακτικό και λούης. Έληξε πολύ άδοξα το ραντεβου. Κρίμα. Κρίμα και γιατι 130 για μισή ώρα δε τα λες και λίγα. Θέλω να πιστεύω οτι απλά έτυχε μόνο σε μένα..

Συμπέρασμα, θα ξαναπήγαινα γιατί είναι το στυλ γυναίκας που μου αρέσει αλλα θα την έβαζα να κάνει μπάνιο απο την αρχή!!!
Ελπίζω να βοήθησα αλάνια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 07, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
9
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 Yatoputso, elpotero, mallias20 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού